hayırlı olsun kazasız belasız kullan bu zamanda temiz vti bulmak zor
Printable View
hayırlı olsun kazasız belasız kullan bu zamanda temiz vti bulmak zor
evet çok dogru... çok zor bulunuyor. kıymetini biliceğim dier arkadaşlar gibi :D
Hayırlı Olsun...Güle güle kullan...
hayırlı olsun güle güle kullan volkan..
eyvaaalllaaahh
olm senide sonunda japoncu yaptım hatırlıyorsun degilmi eskiden söylediklerini hayyat binmem japondan olsa olsa yapıştırıcı olur:mad: şimdi ise niye en başdan almamışım diyorsun kapak olsun sana maxicik:p
kazasız belasız kullanmak nasip etsin..şuu nickinide düzeltde adama benze biraz :)
erolcuk, adamı hasta etme kaşınma gecece
@5500 dd de çarparım onagöre
:Deli:
ama dogru solion honda güzel makina :) valide kullanıo arada bir araba dedıgın bole olur dıo:) ve şuan type-r isito kendine :D
bize vti ı bırakacak :D olsun napalım turbolarız bizde vti mızı :D dimi ?
hayırlı olsun çk diri duruyor maşallah
:) 3-5 rötuş ile çok daha güzel olacak. yazı bekliyorum havalar ısınsın die :)... bide carbon kaput projeside gündemde tabii :)
hayırlı olsun
Kazasız belasız...Aracın kmsi modeli gibi detaylar nelerdir sakıncası yoksa volkan...
hayırlısı olsun volkan kazasız belasız gunlerde kullanman bi o kadar da temiz bakman dileklerimLe....
aaa ne tur bı sakıncası olur arabadaşım. aynı anda aldık nerdeyse yakın tarıhte. 98 model.full standart.angel eye var goruldugu gıbı,cd calar koydum dun sony.bıde hoparlorlerı elden gecrdm.yay var ama nedense sadece onlerde var vede 7-8 cmlerde cok alcak ALTIMI SUTUYOM BOYUNA.YARIN BI FK 4 cm alacagım önlü arkalı 4 cm dusecek.bıde salı gunu integra type-r pıstonları koyacagız inş.
Gusel dıleklerınız ıcn saolun arkaddasslarrr :heyoo: :heyoo:
kazasız belasız gule gule kullan :)
hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dılegıyle
Hayırlı Uğurlu olsun, kazasız belasız ,çevirmesiz , bağlamasız Kullanman dileğiyle
Forever B series Engine ;)
Jantları Sökmede Üzerinden Başka ne yaparsan yap :)