Arkadaki devasal Pug sticker olmasa bence daha şık olucak.
Birde çok şık led li stoplar var 106 lar için ?
Ama diriliği ve rengi maşallah![]()
yanlardakı buyuk aslan logoları olmasa cok daha ıyı bence onun dısında bı eksık yok aracta kazasız belasız masallah
böle bi stop cok daha sık bı goruntu saglayabılır arkadakı logo ıptallerıde butunluk saglıyor gıbı geldı bana
![]()
Makine canavar gibi olmuş maşallah. Allah kaza bela göstermesin. Ne ön ne de arka logo iptal etme. Logolar değişik olmuş ama onlarsız da araba hiç bişey kaybetmez...Normalde kapı çıtalarını iptal edince güzel oluyor ama konsept sarı siyah şu anda onada dokunma...ledli stop gerekli onu da takarsan bide pug ları söker sen tamamdr..orj stopları, orj farlar la birlikte takarsın oda bi kombinasyon olur...logo iptalleri aman aman...ben orjinalden yanayım...logolu 306 gtı kovaladım logosuz kısmetmiş...Düzgün bişey blursam logoluya geçiş yapcam inş...
Aslan sitckerı aracı biraz kötü göstermiş bence.Cam filminin rengi siyah olmalı ve beyaz ya da siyah renkli speedline tarzı jantlarla daha vahşi bir hal alır düşüncesindeyim.
306 GTI jantı 306yada 106yada çok yakışıo şöyle bi dezavantajı var. bu jant pug un en ağır jantları...Performans'a yara veriyor..Normalde anlaşılmaz ama rolling de farkeder...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Arkadaşlar sölenicekleri sölemiş zaten,aynen katılıyorum
Maşallah..
arac sade ve hoş aslında ama arkadaşlara katılıyorum
sticker konusunda yardımcı olabilirim
daha orjinal seyler yapalım![]()
Aracın maşallah ı var yanlız aslan stickeri sökülürse kırmızı ledli stop takılırsa orj jantları yada Quik jantı takılırsa muhteşem olur cam filmleride güzel olmuş kazasız belasız..
Jantları değiştirmeye lüzüm yok bence gayet şık ve güzel soner abi..
Yalnız makinayı yere basmamız lazım görünüş tamamen değişecek 3,5 yayla nereye kadar![]()
Sticker ı sıkılınca sökersin amaç zaten değişiklik olması..
Stop işinide arkadaşların dedikleri gibi o yönde ilerlettikmi miss gibi olur![]()
bence o pejo stickeri yerine 207 rclerin kapılarında olan stickerden yapılabilir daha da güzel olur gibi
bence stıcker yapma sade daha gusel
stoplara gelınce tr de gormedım daha ben ebay dan bı arastır derım bende bulursam yardımcı olucam sanaledli stoplara gore cok daha sık ve sade bılgısını bulursam paylasıcam
![]()
bende CC jant kapı çıtaları iptali bide arka logo iptali olsa daha ii olur diyorum
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)