vay kankacım yeni gördüm konuyu gerçi arabayı aldığın gün gördüm de :D hadi hayırlı olsun :D
Printable View
vay kankacım yeni gördüm konuyu gerçi arabayı aldığın gün gördüm de :D hadi hayırlı olsun :D
olum renoya çok üzüldüm nan :hehe: hırsız spec :hehe:
maşallah diyelimm kazasız belasız.
kazasız belasız keyifli sürüşler....
sağolun arkadaşlar
way way Erkut abi bi güne bitirmişsin yine yaz gelsinde bende bi parçaları topliim ankaraya bi günlük geliyim :D
maşallah abım elektrostatık boya dımı:) kapak
öle deme nan olm ben hayatım da o reno gibi yokuş çıkan araba görmedim erkutun çığlıkları bir yandan hahahah çok güldüm yaaa
bu arada erkutum kankam projen hayırlı olsun bu arada yeni arabaylada ilk siftahı ben yaptım 150-160-170 erkut hala gidiyo bu hahaha
olm babam bi kere binsin bari öle parçala hahahah karnıma ağrılar girdi o akşam gülmekten
maşallah erkut kazasız belasız
abi beyin olayını nasıl yapacaksın.birazda o konuyu anlatıp aydınlatırsan beni sevinirim.
abi hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah...
çok hızlısın valla direk sök tak işlemlerine baslamıssın bende pek inanmıyorum günlük spec olayına bu hızla swap paklar :D
woooowwwwww harika görünüyor cok güzel olmuş abi foto daha fazla isterim :)
1 ay sonra tech te bi başlık.
ex carb. sohc vtec project ahahaha
hayırlı olsun erkut güle güle kazasız belasız kullan :)
masallah Erkut cok guzel olmus:icon_tup:
kazasız belasız kankam guzel gunlerde kullan
teşekkürler arkadaşlar şu an lpgde yürüyo gaz kelebeğinin ağzında mikser var :) ama tepkiler çok güzel çok fark etti araba bobinlerim gelene kadar ecu bağlantısını yapmayacağım o güne kadar böyle binmeyi düşünüyorum
soğol kankam
Hayırlı olsun kenks güle güle kullan. Alla kaza bela vermesin..
Hayıllı olsun abi konun arabayı gördüktüde konuy göremedikti çalışmalar start almış hemen :) Rakipte oluruz yakında :)
abi valla çok yakından takir ediyorum şimdi erkut abi ben önce gideyim ies emme monifoltu alayımda takayım arabaya ilk senin gibi onla başlayayım:d
erkut abi b18 emme manifoldunu flanşla felan birşekilde oturtamazmıyız?
hayırlı olsun erkut abi.
maşallah kazasız belasız hayırlı uğurlu olsun
masallah masallah iyi günlerde kullanırsınız inşallah :)
sağol canım ufaktan gıdıklıyorum işte sana rakip yapmam herhalde bunu çok ekonomik hiç bozasım gelmiyo
thank kenks :) sağol cümleten
evet ben daha ecu yu bağlamadım ama bugün kullandım süper gidiyo lpgde yani şöyle diyim 2 ye atarsam dipgaz sarıyo direk hem ilerde ecu bağlamak için de temel atmış olursunuz
başla bakalım
b serisi olmaz flanşla da olmaz kesip biçmen lazım git takasla b18 i unut
sağol hakan senin yeni araban da hayırlı olsun
sağol
sağolun arkadaşlar inşallah
Msallah hayirli olsun abi :)
bugün bosch fuel pump tps ect iat DIY rolanti valfi hepsi takıldı enjektörler de tamam yakıt hattı geri dönüş de bitti şimdi yavaştan megasquirt tesisatını halletmeye başlıycam bobinler geldiğinde bitek o kalsın
hayırlı olsun kazasız belasız
hey massallah erkut gule gule kullan
hayırlı olsun erkut
hayırlı olsun, güle güle kullanın.
resim istiyoruz abi.7/24 takipteyim.usul usul arkandan senin yaptıklarını yaparak geliyorum
Erkut yeni gördüm gule gule kullan kazasız belasız inşallah