mAşallah güzel araç kazasız belasız
Printable View
mAşallah güzel araç kazasız belasız
Hayırlı olsun yeni aracın. Artık 8v 106 yı 16v'e felan çevirmene gerek kalmadı. :) Güzel bir araç aldın ama bir ara jantları değiştir derim.
evet az kalmıstı 16v yapmama ama allaha şukur ugrasmadım öyle işlerle memnunum su anda bu aracın performansından 106 ya göre yakıt konusunda bıraz sıkıntım war sadece su anda
bu arada elimde 206 krom zemın in pro marka sıfır ledli stop
206 orjınal şeffaf war ve kırmızı stop
orjınal yaylar
ve sıfır jsv marka sıfır kule gergısı mevcut satılık
sorgulanan araç alınmış hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim...
maşallah..
ben sorgulanan konuyu görmedim yada gözümden kaçmis yoksa ben yazardim.araci yazin bir 206 bulusmasinda görmüstüm ilk oradan tanismistik.araç bayagi bi canli diri duruyordu.aracina çok titiz bakiyordu sahibi.
aracinizin hayirli olmasini dilerim.çok temiz bir araç almissiniz...
allah razı olsun aldıgım arkadas gercekten cok özenlı kullanmıs aracı
Hayırlı olsun kardeş. :)
Hayırlı olsun, bi RG ci daha oldu demek.. :)
Eski sahibiyle biraz konusmuslugum vardı.. Kazasız belasız..
Bu arada PM atıyorum..
araca beyaz koning tip jant yada RC jantı olsa birazda sürünce daha şık olmazmıymş ? :) hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
bu araç bağcıların aracı degil mi ?
ben hep bağcılarda görüyorum gerçekten çok temiz bi araç
maşallah kazasız belasız kullanmak nasip olsun
Maşallah bende arkadaşlara katılıyorum, iyi bi seçim yapmışsın:icon_tup:
Kazasız sürüşler.:)
Çok güzel bi 206 allah kaza bela vermesin
saolun arkadaslar tşk ederım
evet aracı bagcılardan bi arkadasımızdan aldım bizim gibi tuning sitelerinede takılan bi arkadastan
jant konusunda degıstırırsem sadece rc jant düşünürüm baska düşünmem herhalde bilmıyorm ama
ısıtmalıymıs sanırsam aynalarım nasıl calısıyo bu ısıtmalar acep :)
birde cam kaldırma varmı bu aracta kapıları kıtleyınce
cam kaldırma yok. ayna ısıtmasıda benim anladığım kadarıyla ön rezistans yada arka rezistansa bağlı.
ayrıca sölemeden edemicem ben egzos 1milyara yakın para harcadım. denediklerim,
45mm orjinal düz boru (ayrıca orta susturuculu şekilde)
51mm düz boru (sonradan ortayla denedim)
48mm düz boru (krom borularıma kıyamadım dümdüz kullandım)
şuan 206gti orjinal orta sustrucusu ve borularını kullanıyorum sonda 60mm otto var. çok memnunum tavsiye ederim.
diğer denediğim egzosların hiç birisi şimdiki kadar iyi olmadı. ayrıca gerçekten araç hakkında çok araştırmalarım mevcut başka merak ettiğiniz konu varsa yardımcı olmaya çalışırım.
Evet, ayna ısıtma rezistansa baglı..