Allah Kaza Bela Vermesin..
Hocam lastık ebatların ve yayların nedır? Jantlar cok yakışmış Maaşallah..
Printable View
Allah Kaza Bela Vermesin..
Hocam lastık ebatların ve yayların nedır? Jantlar cok yakışmış Maaşallah..
Yarıştan çıkmış gibi maşallah:) Birde parlatırsan on numara..
saolasım kardesim ebatlar 215 45 17 yayları satıcam eibach 5 aldım daha o resimleri koyamadem kamera su anda araba gozuktugunden 1-2 parmak daha basık...
Resimde uzerinde duran AG die bir yay tabladan 1 cm basık eibach taktım bu gun daha resmleri atamadm pc ye su anda arka biraz yuksek duruyo mesela sendede ole mı ? on taraf nerdeyse sıfır arka taraf 2-3 parmak tabi arabaya biri bile binince direk yapısıo yere araba one daha basık duruyo...
Tabladan 1 cm basık derken amortısor mıllerını mı kestırdın nasıl basıldı?
Bende bagajda 40cm bass var stepne falan da duruyor o yuzden arkaya tam1 parmak gırıyor ama one 1.5 parmak gırıyor nıye düşmüyor bu araba delırcemm :Deli:
Body kıt dusunuyordum sonradan vazgectım burda subaruya bıle kanattan ceza kesen polıs body'den haylı haylı gecırır coılover dusunuyorum fakat bıraz zamanı var onun cok para oda 2200tl(d2 veya xyz)..
Maşallah kazasız belasız jantlar yakışmış :icon_tup:
maşallah. kazasız belasız.
saolasın hocam daha iisi senin olsn inş... :)
Amortisör tablasını 1 cm aşagı kaynaklattık ztn fabrika cıkıslarıda kaynaklı oluyor merak etme saglam bir yere taktır hıc bır sorun cıkmaz kuzen :)
Eyw. tşk. bıraz arastırıyım :)
Rİca ederim, basit bir işlem kaynaklı amatisör tablasını sokup istedigin ölçüde indiriyorlar tabi onlarında belirli bir indirme payı var :)