Hayırlı olsun :)
Printable View
Hayırlı olsun :)
Hayırlı Olsun ;)
hayirli olsun kardes adanamizdan sayende vti eksilmedi ;)
hayırlı olsun
hangi yaşlı amcadan aldınız bunu :D
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin...
herkese cok tesekkurler tunc ekleyebilirsiniz istediniz videoyu :D:D
ewt araba cok temiz bugun ilkkez amarsitorlerini kendim sokup kendim degiştirdim
yeni resimler ::D ekliyorum
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/21/4379.jpg
ewde 3 honda oldu :D 2 sedan 1 hb 98 model 3 u de:D
hayırlı olsun güzel araç
Allah kaza bela vermesin kanka
yere basmakla olayı biTTirmişsin kanka
Hayırlı olsun kardesim allah kaza bela vermesin inşallah.
ne kadar direndim ben o yayları takmamak icin biliyorsun :D
Oyna bakalım biraz neler yapacan son ellenmemiş vtecle.
abi hayırlı uğurlu olsun cumartesi günü gördüm arabanın gidişini çok sağlam sesi var..
h.olsun jant + spoiler işini hallederseniz daha güzel olucaktır kazasız belasız günlerde kullanın maş.
jantları orjinal rengine çevirip birde biraz daha düşürseniz çok güzel olacaktır emin olun.. kocaman maşallah benden...
yaşlı bi amca deil gayet genç bi arkadaştan geldi araç :) mustafa hayırlı olsun yalnız tecavüz etme arabaya allah aşkına ruhunun dahilinde modifiye yap :D
gerçekten çok güzel jantların rengi değişmeli yayda takma orjinal gez bence :)
maşallah..
dostum hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler olsun sıra bende inşallah bende istediğim aracı alırımda bende rahatlarım... 40 bir kere bin kere maşallah ;)
tolga gayet temiz bakmıştı.umarım sendede tertemiz kalır.hatta dahada güzel olur.hayırlı olsun.
bakayım eger temiz typer bulursam alcam kımızısından :)
kazasız belasız kardeş...
200 000 dekı araba sanırım adanada ki, maşallah beğendiğim güzel araçlardan güle güle kazasız belasız.
Mustafa hayırlı olsun.
jantları acilen orjinale boyat bence:) hafif karanlık akşamüstü yolda bana doğru gelen jantsız gibi görünen lastikleri fırlamış gibi bir honda görmüştüm :D:D çok benziyor:D:D
Fotoğrafların boyutu beni benden aldı..