Kazasız belasız Maşallah çok sıkı duruyoo gerçekten..Ama arkadaşların da belirttigi gibi acilen kaputa bi şekil vermen lazım bence dostum....:icon_tup:
Printable View
Kazasız belasız Maşallah çok sıkı duruyoo gerçekten..Ama arkadaşların da belirttigi gibi acilen kaputa bi şekil vermen lazım bence dostum....:icon_tup:
abi bari önünü 1-1,5cm bas be :)
evet Onur valla apaçi spek, ne yalan söyliyim , amortisör e param kalmadı..orjinalleri sertlestirdik. ama sert oldu orjinal yükseklikle..iyi de oldu
ne kadar dayanaır, onu bilemem tabi...insallah uzun ömürlü olur
Ayrıca
arabanın önünü biraz bile yaklaştıramam, apartman girişi çok yokuş, direk sürter
hayırlı olsun kazasız belasız inşallah
erkan hayırlı olsun, tertemiz binersin iyişallah...
hayırlı olsun,kazasız belasız kullan.araç nerde yapıldı acaba?
fayman ince yaptı arabayı fatih
hayırlı olsun kazasız belasız kullan
Hayırlısı olsun. Nasıl gidiyor rodaj bittimi?
hayırlı olsun çok güzel duruyo
allah kaza bela vermesin güle güle bin :)
maşllaqhg kazasız belasız inşallah
hayırlı olsun güle güle kullan
Arkadaslar dilekleriniz icin cok tesekurler..
rodaj icin cok fazla vaktim olamiyor, is yogunluuundan fazla vakit bulamiyorum aksamlari da.. ama 550 km kadar yol oldu.
arabayi M.Fayman İnce yaptı herseyiyle. su anda oda maslak sanayiye tasindi. ben işte 500 km falan oldugu icin ve bikac eksikligi var,onlar icin tekrar biraktim Fayman abiye. b i kac gun sonra eksikleri tamamlanacak, arabayi geri alicam, rodaja devam. min. turbo basinci ile rodaj....
1000 km yi gecsin , o zaman ufak ufak basinci arttiricaz, e manage i bagliycaz.. vs vs...
nissanın hangi markası bu araba
hayırlı olsun.
erkan ver ben akşamları yapayım rodajı , bitsin gitsin yaw. Nedir yaani :)
yada hafta sonuna bi ankaraya gel yemek yiyelim ;)
ümraniye carrefourda araç tanıtımım var , bu hafta arabamın yüzünü bile göremem.. ayrıca arabamı rodaj için ASLA mustafaya vermem.. aman amn :D
abi sen bi alanya seferi yap gitgel rodaj fln biter dönüşte boost açmaya başlarsın bile :)
erkan ben hazırım :)
bak gökanım hazır , pırıl pırıl-sakin sakin.. slowly :)
mıs olmus erkan kazasız belasız nıssan tayfur ustaya goturde 20/50 yag koysun ohhhhhhh:)))))))bıde katkı atsın ustune 1 kılo:))))))))))havalar sıcakya ıncelmesın:))))))))))))))
update resimler burda...
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/8206-sx_photosshoot_vol_1_.html