MAŞ kazasız belasız yerlerde bebekk nazar değmesin .. ;)
Printable View
MAŞ kazasız belasız yerlerde bebekk nazar değmesin .. ;)
çok teşekkür ederim yorum yapan tüm arkadaşlara... :)
aracı satmıyorum şu an satsam ne alacağım üzerine para koymam lazım.. o da yok şu an.. :D
şeref kardeşim valla görmedim hisarın oralar bozuk ***** yola bakıyorum pür dikkat kusura bakma görsem dururdum inan.. ;)
gökhan sağol kardeşim makarasına bir deneme olmuştu :) bir ara gel yine muhabbet edelim ataşehir de.. ;)
maşallah çok temizmiş. kazasız belasız
çok güzel araç kardeşim vtec jantı artık çok var bu jantlar oldukça güzel oldu kazasız belasız :)
jantlar yakışmış,rengi çok güzel tam kıvamında olmuş :)
maşallah diyelim nazar değmesin:)
kazasız belasız cok guzel duruyo
Maşallah. Jantlar güzel ama beyaz 16' konig featherle daha da güzel olabilir. Fazla oynamamak lazım sadelik=güzellik.:icon_tup:
Maşallah kankaaaaaaaaa :) :) Fitenk jantlarıyla çok derli toplu resmen vtec gibin duruyordu böyle ise dah hırçın oldu :) Eksoz geri gelmiş :D :D :D Dilinn soğudu demekki kanka :D
Masallah, jantlar cok yakısmıs..
maşallah kazasız belasız kullanmak nasip olsun
vtec jantı ve cam filmi çok daha güzel durucaktır :icon_tup:
kardesım jantı fume sıyah yap:)
arkadaşlar çok teşekkür ederim yorumlar için..
vti jantı vardı yeni söktüm.. bnm aracım REPLİCA VTİ olmasın diyenlerdenim.. ;) egzoz yeterince başımızı ağrıtıyor cam filmi de olunca polis üstüme atlar herhalde her gördüğü yerde.. :D
egzoz takıldı cihanm dayanamadım burak sağolsun senfoni dinletiyor bana yeterince EN vti'dan inip bu arabaya binince çok sessiz geliyordu egzozu taktım ama hala sessiz bnm araba.. :D :D :D
harıka görunuyo kazasız belasız..
Vti jantları ile daha güzel duruyordu photoday deki fotolardan hatırlıyorum..
kazasız belasız renk ve duruş olarak çok beğendiğim civic lerden..
KAzasız cezasız bence çok çookk güzel duruyor kazasz cezasız inşallah.
jantlar 10 numara kazasız belasız... sanırım kapaksız jantlar ama böylelikle çok güzel olmuş
Kazasız belasız çok güzel