Allah rızası için koyamyın yav bitirdi beni resmi çekennin elleri dert görmesin Aracada Maşallah 41 kere
Printable View
Allah rızası için koyamyın yav bitirdi beni resmi çekennin elleri dert görmesin Aracada Maşallah 41 kere
maasallah bee, cok guzel cok dırı cok hızlı ;)
emrenın o döte koltuk dayanmaz tabı a.q :D:D
Araç çok class maşallah
Kankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Yanıyor :) Emre'cim Allah kaza bela zeval vermesin kardeşim senin kadar güzel bir kardeşimede + senin kadar güzel olan UP'mizede :) Maşallah 2'nizede süpersiniz :)
Ayağınıza sağlık Murat sen Burak 3'nüzde adam gibi adamsınız muhabbetinize doyum olmaz :) Allah dostluğunuzu ve dostluğumuzu bozdurmasın :)
Ömer'in parmak uçlarına göz bebeğine sağlık be kardeşim.Bunlar nasıl kareler elinin ayarına mıçımyım ne diyim sana :D Adamı 306 hastası eder fotolar :) Maşllah makinanada sanada Ömer'im :)
Ayağınıza sağlık Murat sen Burak 3'nüzde adam gibi adamsınız muhabbetinize doyum olmaz :) Allah dostluğunuzu ve dostluğumuzu bozdurmasın :)
kanka o senin izmit'li arkadaşlarımızın güzelliği.. vallahi izmitte bizi ağırlamanız yalnız bırakmayışınız misafiperverliğiniz hoş sohbet muhabbetiniz yeter allah razı olsun.. gönül ister ki sürekli görüşelim aabalarımızı beraber yapalım vs ama mesafeler var kanka aramızda benzinde ***** yolda boş yavaşta gidilmiyor.. :D 50 yakacaksak 100 yakıyoruz valla.. :D herşeye rağmen tek araba geliriz yine geliriz kanka.. :icon_tup:
bize de bekleriz bakarsın bir daha ki sefere murat (sword) abiyi de alır geliriz.. :D
bu arada sahil muazzam güzeldi yekten bi sigara bağladım ruhum dinlendi serin sularda.. :)
Emre maşallah 10 numara,Ömer eline sağlık ;)
sagolun güzel dilek ve yorumlarınız için daha iyleri sizlere nasip olur inşallah.
nasıl bir sevgiyse arkadaş 2 tane var, biz 1siyle baş edemiyoruz:D
sucuktan olmasın :hahaha:
o senin güzelliğin kardeşim arayı sogutmayalım.
Allah allah. :D muhteşem ya..
Maşallah...
seviyorum UP 306 yi.emre senide seviyorum buraka selam:)
Güzel arabaya fazla söz kalmıyor:)
Tek tavsiyem şöför koltuğunun kumaş kısmını yeniden diktirtmen;)
Masallah cok güzel cıkmıs eline saglık OmeR-FE
Ohh ii mi komsular izmit e geliniyor insan haberdar eder tanişmaya gelirdik :)