çok şık araç jantlar çok güzel durmuş, ilk gördüğümde bitmiştim :puha:
Printable View
çok şık araç jantlar çok güzel durmuş, ilk gördüğümde bitmiştim :puha:
maşallah... Orası burası diye yazmıcam arkadaşlar yazmış önerilerini,vtec2 lere hasta oluyorm kafamdaki araca yakın bişey çıkarmışsın allah kaza bela vermesin nazarlık tak aracına.... ;)
başarılı olmuş gerçekten bi app yeterli olcaktır kazasız belasız Maşaallah
maşallah kazasız belasız.çok güzel olmuş
güzel uğraşlar sonucu güzel bi vtec II çıkardın piyasaya allah kaza bela vermesin kardeşim nazarlardan korsun maşallah supanallah darısı benim başıma :)
güzel uğraşlar sonucu çok fena bi vtec II çıkardın piyasaya maşallah allah kaza bela vermesin kardeşim darısı benim başıma :)
maşallah kardeşim kazasız belasız:)
çok beğendim kazasız belasız maşallahh
maşallah kazasız belasız.arka plakalığın üzerindeki krom çıtayı da gövde rengi yapsan çok gaha güzel olur
Çok iyi maşallah.
Güzel görünüyor. Farklı ve güzel. ;)
ALLAH Kazasız, Belasız, Cezasız ve Keyifli Sürüşler Nasip Etsin.
saolun arkadaslar ıns daha guzel olucak bıraz daha emek verdıkten sonra .
Ön-arka çaprazdan süper duruyo,maşallah:icon_tup:
o jantlar bbs olsaydı cogu kısının klavye salya olmustu herhalde :D
kazasız belasız gordugum nadır vtec2 lerden masallah
bomba olmuş maşallah prof çekimler bekleriz :)
maşallah çok iyi olmuş kazasız belasız...
Maaşallah burak kazasız belasız...
maşşalah araç çok güzel olmuşş :icon_tup:
jantlar cok yakismis masallah :icon_tup:ama tampon olmamis:o
Mahş çok iyi olmuş :) Sisler sarı olsa acaba dedim daha güzel durabilir miymiş ? Gerçi önde orta kısmı siyah yapmışsın ama neyse bi fikir sadece :D
Nazar değmesin....
Masallah Kardesım Cok Guzel Olmus Allah Nazarlardan Saklasın ;)
cok güzel olmuş bence beyaz arabayı gerçekten çok güzel gösteriyor elinize sağlık gerçekten güzel ve farklı olmuş
maşallah kardeşim daha yeni gördüm fotoları çok güzel olmuş :) kaldırımlara dikkatli yanaş yavrucum :)
çok hoş duruyo gerçekten
Burak yine yapmışsın yapacağını kardeşim ;) Reptileciyiz biz basmak isteriz. Biraz daha basabilirsen nokta olur aracın bence... Kazasız belasız kardeşim maşallah... Nazarlığı unutma;)
gordugum en guzel vtecII super olmus jantlar masallah