hayırlı olsun güle güle kullanın.kıymetini bilmek lazım pek fazla yok
Printable View
hayırlı olsun güle güle kullanın.kıymetini bilmek lazım pek fazla yok
Hayırlı olsun Maşallah kazasız belasız
moruk hayırlı olsun değerler çok iyi kilo tork hp
çok başarılı maşallah ..
maşallah maşallah hayırlıu ugurlu olsun :)
maşallah hayırlı olsun, ruhsatta 1035 kg dior ama 1090 kg...172 likler 1035 kg...
:D:D:D:D:D
Allah kaza bela vermesin..Maşallah
Maşallah güzel araba,sitede ki 3. RS182:p
Öteki arkadaşlar nerde ya :D Onlar sormak isteidğim çok sorular var :D
çok güzel bir seçim yapmışsın allah kazadan beladan korusun aracı az çok biliyoruz gerçekten özel bir araç
su an en gırtlak 182 bende, ama bi ss kadar yuruyemıyoruz orası ayrı ciğerimiz beş para etmiyo işte....
ozberkin js iyi yuruodu onu aldık bilemedik:D
Walla zır stock 182 de bende ben memnunum gıdısınden :) yapalım 3-5 bsy cıkarırız gorucuye :D
Maşallah,bu sınıfta fiyatına göre en mantıklı otomobili almışsın :)
Hayırlı olsun düzgün bir araç almıssınız FN2 EP3 Stock halleri ile yürür bu temizlikteki araç.
Masallah , kmsi saka gibi :)
maşALLAH cok güzel ALLAH kaza bela vermesin..
hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız kullanman dılegıyle :)
mşllh. allah kaza bela vermesin vtecilere noluyor böyle renocu olmaya başladılar :)
Hıcbır zaman vtec cı yada renocu degıldım arkadaslar. Hala Honda fanatıgıyım ancak para-cokomel egrısınde bu aracı almaya karar verdım.
Zamanında ben denerken de dedıgım gıbı her zaman da derım bu aracın kıstası vti değil typeR dır. Insallah kafamdakı setupları yaptıktan sonra FN2 ve EP3 lerle deneyecegım. Ama gıderınden soyleyebılecegım ne yaparsak yapalım Kpro lu bır ep3 gecme ıhtımalı yok gıbı. Ozellıkle 210 dan sonra..
Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim Daha iyileri sizlerin olur inşallah.
kazasız belasız ama bı boya koruma gerekıyo sankıme:)
Hayırlı olsun.. :)
Cok yakında maxxcar ın hünerli ellerine bırakıcaz kuzuyu :D
maşallah çok güzel.. artık olaya Fransız baktırma zamanı maşallah tekrar dan :)
Maşallah çok temiz
Maşallah çok güzel garaj arabası.Kazasız belasız..Sınıfının donanım ve fiyat olarak en makul aracı..
Bu aralar Hondacılar ya Turbo'ya giriyor ya RS alıyor :D
Maşallah. Yanlız Clio 3 RS ve Megane 2 RS öncesinde brembo fren yoktu.
Hayırlı olsun...İyi günlerde..Kilometresi gerçekten çok düşükmüş...
maşallah çok temiz sıfır allah kaza bela göstermesin :)
senimi kırcaz
http://img708.imageshack.us/img708/1375/image782.jpg
efferim....
Muhabbetlere bak :hehe: Yaw bari şu topik altında yapmayın :)
Agent ismini bilmiyorum ancak çok mantıklı bir seçim yapmışsın. Aracını sökmeden etmeden yazılım cai egzoz yaparak hıdırlı typeR' larla çok güzel yürütürsün belirli süratlere kadar. VTI ların sana yetişebilmesi için motoru açtırmaları gerekir. Yoksa öyle headers cai egzozlu vtec' in başedebileceği bir araç değil seninki ;) Hele hele 16 değil de 15 OZ veya aynı hafiflikte bir jant takarsan ileride daha da fena yürütürsün.
Ayrıca RS lerin üzerindeki stock headers ve stock emme manifoldları, tayyarların üzerindeki stock headers ve emme gibi şebek kadar portlara sahiptir. Nasıl tayyarlarda arabanın karakteri bir headers ve emme ile değişiyorsa boruları daha geniş bir custom headers ve portları genişletilmiş bir emme ile RS' lerde de ciddi kazançlar alınır. Bende RS varken proje olarak girişecektim ancak yeni araba aldığım için sattım.
Bu arada içine kötü diyen arkadaşlar Allah aşkına ne varmış o kadar kötü olan? Evet eski kasalarının içi çok sade. Ama bu kasalarda malzemenin kaliteli olması ve dijital klima gib özelliklerin olması ayrı bir hava katmış.
Maşallah hayırlı uğurlu olsun.
maşallah ali allah kaza bela vermden kullanmak nasip etsin...
http://www.youtube.com/watch?v=HdtrRoASWHk
bora abi bu senin için gelsin :D
E bu da tüm sevenlere gelsin o zaman :)
http://vids.myspace.com/index.cfm?fu...deoid=59616575