-
Muhabbetlere bak :hehe: Yaw bari şu topik altında yapmayın :)
Agent ismini bilmiyorum ancak çok mantıklı bir seçim yapmışsın. Aracını sökmeden etmeden yazılım cai egzoz yaparak hıdırlı typeR' larla çok güzel yürütürsün belirli süratlere kadar. VTI ların sana yetişebilmesi için motoru açtırmaları gerekir. Yoksa öyle headers cai egzozlu vtec' in başedebileceği bir araç değil seninki ;) Hele hele 16 değil de 15 OZ veya aynı hafiflikte bir jant takarsan ileride daha da fena yürütürsün.
Ayrıca RS lerin üzerindeki stock headers ve stock emme manifoldları, tayyarların üzerindeki stock headers ve emme gibi şebek kadar portlara sahiptir. Nasıl tayyarlarda arabanın karakteri bir headers ve emme ile değişiyorsa boruları daha geniş bir custom headers ve portları genişletilmiş bir emme ile RS' lerde de ciddi kazançlar alınır. Bende RS varken proje olarak girişecektim ancak yeni araba aldığım için sattım.
Bu arada içine kötü diyen arkadaşlar Allah aşkına ne varmış o kadar kötü olan? Evet eski kasalarının içi çok sade. Ama bu kasalarda malzemenin kaliteli olması ve dijital klima gib özelliklerin olması ayrı bir hava katmış.
Maşallah hayırlı uğurlu olsun.
-
maşallah ali allah kaza bela vermden kullanmak nasip etsin...
-
-
-
şu 2005 RS'lere aşığım desem yanlış olmaz herhalde:rolleyes:
maşallah 10numara duruyor:icon_tup:bu arabaların tek mekanik eksiği 6ileri şanzıman koymamaları:beuj:
-
maşallah allah kaza bela göstermesin
-
Ovvvv harika süper bir araç..
-
hayırlı ugurlu olsun cok doğru bir secim yapmıssınız typer alamıyorsanız eğer vti dan sonra anca boyle bi RS almak lazım...
kazasız belasız rollingli geceler dilerim:)
-
http://www.youtube.com/watch?v=E_Fw7c1UKmg
buda soner abime gelsin :D
( bora abi kızmıyosun dimi :D )
-
Öncelikle Hayırlı OlsuN Cok Temiz Bir aRAÇ ALMISIN..ALLAH KAZA BELA VERMESİİN DOYA DOYA BİN İNSALLAH..ÖNCEKİ SAHİBİ İLE Bİ KAÇ DEFA KONUŞMUSTUM..BU ARADA GECENLERDE SANIRIM SEN ARATTIN BENİ:):):)EMİN DEĞİLİM AMA BENİM ARAÇ İCİN.NEYSE ONU SALLA..ARAÇ İCİ GERCEKTEN ÖNCEKİNDEN COK DAHA KALİTELİ BİR MALZEME KULANMIŞLAR.UZUN YOLDADA KONFOR VAR YORMUYOR..STANDART OLARAKTA GERCEKTEN COK İYİ YÜRÜYO..VTİ İLE DENEDIM DCHEDARS-HKS EGSOZ-AEMFİTRE KİTLİ..HEM KALKIS HEMDE 2.VİTES3.VİTES ROLLDE..İNANILMAZ BİR FARK OLUYOR..HIMM BENİ YANLIS ANLAMASIN VTİ CİLER SAKIN..RS VTİ NİN SINIFI ARAC DEĞİL..VTİ OLDUM OLASI SEVERİM AMA Bİ TÜRLÜ ALMAK NASİP OLMADI NEYSE KONU BASKA YERLERE GİTMEDEN UZUN YOLA CIKMADAN 175YTL FULLEDIM ARACI 350KM YOL YAPTIM YARIM DEPO GİTTİ 100KM DE 6LT YAKIT HARCADI HAYEL GİBİ:):):)AMA TABİ BENZİN BİTİNCE TAM NET BELLİ OLUCAK SUANDA GÖSTERGENIN YALANCISIM:():):):)AMA 80 KM HIZA SABITLEDIM Cruz Control..:):):)ARADA 1 KAC DEFA 140-170 BASKA YAPMADIM..NEYSE ÖZELDEN MSN ADRESİ AT KARDESIM DİĞER RS CİLER İLEDE DETAYLI KONUSUP BİLGİ ALIŞVERİSİ YAAPRSAK COK İYİ OLUR..KAZASIZ BELASIZ TEKRARDAN..
-
Hayırlı olsun kazasız belasız
-
Allah kaza bela vermesin on numara duruyo maşallah
-
masallah kazasiz gunlerde kullanmak nasip olur insallah
-
Hayırlı olsun uşağım mis gibi araba almışsın güle güle bin :)
-
güle güle kullan, güzel araba
ama ben çirkin olanları daha çok seviyorum
-
Herkese tekrardan çok teşekkürler, gerçekten bende aracımdan çok memnunum gerek gideri gerek konforu opsyonu vs..
NOTED arkadaşım iyi dileklerin için tşkler ancak senı ben aratmadım. Cuma akşamı RS almaya karar verdım, c.tesi bu araç için sahibini aradım p.tesi kredim çıktı ve salı aldım arabayı. Senın aracınında ilanını gördüm ancak siyah ve km çok cazip geldi vs. neyse :)
Site moderatorlerınden bi izin koparabilirsek RS ler için belki bi konu açılır orda herkes bilgisini tecrübesini paylaşırsa güzel olur.
-
yeni araçınız hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
-
masallah cok sık duruyor kazasız belasız
-
Hayırlı olsun,çok şık bi araç almışşınız:)