Beyaz beyaz beyaz :D maşallah harika :)
Printable View
Beyaz beyaz beyaz :D maşallah harika :)
bi maşallah çok olur mu ya :)
gerçekten çok güzel
Sürünmek güzeldir:goz: Maşallah, harika görünüyor, bu stopları çok seviyorum.
Maşallah, Kazasız, Belasız, Keyifli Sürüşler :icon_tup:
tertemiz maşallah kazasız belasız
masallah kazasız belasız :)
maşşallah kazasız belasız
oncelıkle hayırlı olsun ardından bu aracla ılgılı bır anımı anlatım sana :) bır gun oturuyoruz arkadaslarla cok uzatmayım dolaylı yoldan ıstanbulda beyaz bır hb vtec gorduklerını ve sahıbınden telefonunu aldıklarını soyledıler bende aradım konustum zorda olsa sahıbıyle anlastık ama aklımda hep bır soru beyaz hb varmıydı vti olarak :D duramadım netten beyaz hb vti baktım en orjın gorunen aracı aradım telefonu uykulu bır ses actı dedım ıyı aksamlar buyrun dedı arkadas dedım ben ınternettekı ılan ıcın aramıstım. karsıdakı ses allahtan hafıf gulumseyerek kardes saatın farkındamısın dedı :D o an saatte bakmayı akıl ettım ve saat 00,45 dı :D ya dedım kusura bakmayın hıc bakmadım saate dedım neyse sorun deıl dedı ama araba satıldı dedı denızlıye yarın gelıp alacaklar :D anladım hayırlı olsun zaten ben arabayı almak ıcın aramadım dedım sadece beyaz hb vtı gercekten varmı sızınkı orjınal beyazmı dıe sormak ıcın aradım dedım oda evet kardes tr ye 4-5 tane gırmıs onlardan bırıde bu dedı anladım dedım ozaman yarın dıgerınıde ben gıdıp alacam dedım hadı ya falan dedı sonra tesekkur edıp ozur dıleyıp kapadım ıste bu arac o arac :D sonra ertesı gun ucaga bındım gıttım ılk sahıbınden orjın oglu orjın benımde bır beyaz vti hb im oldu
aracın cok guzel arkdasım kazasız belasız ınsallah sayılı bır araca sahıp oldugunu unutma :D
güncel bi kaç foto sayfa 7de arkadaşlar yeni halini beğenirsiniz inşallah...