(Ozanbulbul - eski 34VA plaka olan ve sonra 1-2 ay CUB'un garajında yatan Clio RS)
Yakında 34 plaka olacak..
Maşallah.
![]()
![]()
(Ozanbulbul - eski 34VA plaka olan ve sonra 1-2 ay CUB'un garajında yatan Clio RS)
Yakında 34 plaka olacak..
Maşallah.
![]()
![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
masallah utku, muzelik RS.
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
Teşekkür ediyorum herkese.
Ozan (ozanbulbul) titizlikte son nokta heralde.
Servis dahi sıkılmış adamdan. Ya o manyağın arabasını getirme falan diyorlar.
Bu da yeni olsun mantığı ile yenilediği parçaların faturaları boyuma yetişiyor. Ki oldukça uzunumdur
CUB desek, kozmetik sapık. Zaten kötü olmayan arabayı kuaför manyağı yapmış.
Bi kere de hazıra konayım, hep ben mi yapacağım
Allah ikinci el bakan herkese doğru düzgün, böyle iyi bakılmış araba nasip etsin.![]()
if in doubt, flat out.
Harbi suyunu çıkardınız heSanki Symbol alıyorsun
Maşallah moruk. VA'da nadide bir araç. İyi yapmışsınız. Hayırlı olsun ikinizede.
Kuzen tekrardan hayırlı olsun
Yalnız kafalar çok karışcak fotolarda görünen plakayı hafta içi ben tekrar geri alacam![]()
Sessizliği anlatmanın en iyi yolu sessizliği haykırmaktır. www.wolfson-music.com
şimdi o rs kimin bu rs kimin; bulmaca gibihayırlısı olsun iki tarafada
utku başka rs kaldıysa izmirede gönderin bitane yahu
![]()
Hayirli olsun utku.Va rs benim gözümde en iyi rs cünkü ozan öle rahatsızdırki hiç acımaz en ufak bir parça falsosunda direk reno'dan orjinali sparişini gecer acımazarabanın her aşamasında uğraşırken ozanla beraberdik hem gidişi hem duruşu hem sağlık bakımdan 10 üzerinden 10 araba..senin almana ayrı sevindim..araba sanşlı sende ozan gibisin..
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
Sağolasın kayınço.
Ozan gibi bi manyaktan araba alıp, serviste 3 ay önce değişmiş triger ve v kayış setini, açı kaydırıcısını falan tekrar değişen CUB 'dan arabayı kurtarmak için Renault-Mais beni görevlendirdi.
En güzel şekilde bakmaya çalışacağım.
Bi de farkettim ki hiç Körfez incar videosu yok RS'lerin. O işe de bir el atayım![]()
if in doubt, flat out.
Anakrali arkadaslar belki bilirler Angora Evlerinde RS plakali bi RS vardi bu o arac mi acaba?
Bu arada masallah
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)