evet bizim sürücü kursu var üsküdarda beklerim kardeşim buyur gel bida gördüğünde..
Printable View
evet bizim sürücü kursu var üsküdarda beklerim kardeşim buyur gel bida gördüğünde..
ikidir büyük çamlıca jirajlarında yanlaya yanlaya geçiyor yanımdan.hayırlıolsun kazasız belasız.
hayırlı olsun.yıldız motorlu araçlarda en son noktadır.daha ilerisi daha yeni yıldızdır
bu araç yanılmıyorsam daha önce avcılar karakolunun caddesininde duruyordu o zamandan beri gözüm vardır Serdar diye birinindi sanırım
Bu sıralar sıklıkla caddebostanda gördüğüm bir araç, maşşallah gördüğüm en basık araçlardan biri her an kıvılcım çıkarıcakmış gibi gidiyor :)
maşallah hade hayırlısı
maşallah çok güzel
Mercedes başka bir alem ;)
kazasız belasız güle güle kullan :)
masallah cok guzel dun gece bostancı sahılde gordum sankı gozume bı an takıldı ama park halınde .
Maşallah ozi okulda gördüm. Çok güzel olmuş
maşallah allah kaza bela vermesin.
ozgur masallah bmw de boncuktu buda cok guzel agız tadıyla sorunsuz bınersın ınsallah
Avcılarda görmüştüm birkaç kez hayırlı olsun kasası diri duruyor maşallahı var kazasız belasız sürüşler..
Bsa Serdar abimizn yaptığı efsanelerden biri =) ...Maşallah yoruma bile gerek yok nokta...
yorumlar için teşekkürler arkadaşlar..
hayırlı olsun temiz araç
gel gel beklerim kardeşim.