cok guzel olmus fakat sankı bob aynısı olmaya basladı :) on panjur falan . bu arada sana uzun uzun attıgım msj lardan sonra sonunda h&r 3.5 yaylarımı bende aldm :)
Printable View
cok guzel olmus fakat sankı bob aynısı olmaya basladı :) on panjur falan . bu arada sana uzun uzun attıgım msj lardan sonra sonunda h&r 3.5 yaylarımı bende aldm :)
Maşallah Tarık Çok Güzel Olmuş.
Cok tesekkurler, Corsa'yi adam etmeye calisiyoruz :)
H&R 35mm yaylari aldik, dizel oldgu icin biraz daha fazla dustu tabi :)
Tolga'yla oyle bir seyin bahsi gecmez bile aramizda, guzel olan seyleri ben de yapiyorum sadece, ufak tefek farkliliklarimiz var.. bazi yerlerde mecburi benzerlik oluyor, secenek cok fazla yok cunku
----------------------
Bugun H&R 35mm yaylari taktirdim Bostanci'da Aydin Amortisor'de.. Kac cm dustugunu olcmedim ama, tatminkar oldu :D Liftten inince cok dusmemesini, zamanla olmasi gereken kivama gelmesini bekliyorduk ama hic oyle olmadi..
Kar lastiklerimden dolayi araba zorlayinca hemen kaydigindan yol tutusa katkisini yorumlayamam ama bozuk yollarda sekme yok, sertlik olarak cok fazla bir bozulma olmadi..
ön cam filmimi de yaptirdim, araba iyice simsiyah bir$ey oldu :D
http://i185.photobucket.com/albums/x...t/IMGP2034.jpg
http://i185.photobucket.com/albums/x...t/IMGP2041.jpg
http://i185.photobucket.com/albums/x...t/IMGP2047.jpg
Jant arama calismalarimiz devam ediyor bugun de 1-2 jant denedim ama icime sinen bir sey bulamadim
Feci düştü araba ya inanamadım ben orda :) Maşallah
Awa Rs Gt beyaz düşünürsen tarık kuzenimde var üzerinde de 205 40 17 adrenalin var ;) Kandırır alırız yeterki sen iste :)
tarıkcım bu kadar kaliteli görüntüye adam gibi gri bi jant gider. mükemmel olmuş düşüklüğü rengi vs. eline sağlık.
kara böcük:D valla gunmetal diye koyu füme bi renk vardı yanlış olmasın ama tercihim o tarz bi renk olurdu beyaz alırsan direk jantlar meydana çıkar senin tercihine göz zevkine kalan bişi ama spoiler ve jant acil:D
5 kollu büyükçene bişiler tak bence:)
maşallah tarık çok şık olmş ve inanilmaz kararinda düşmüş bnce. bnce bosuna jant arama tenekeler 10 numara=) şaka bi yana bn arkadaşlara katilmiyorum mat siyah ,simsiyah bi jant inanilmaz yakişir gibi geliyor bna , bütünlügü korumak açisindan , siyah chrono ht fln=)
tarık gerçekten çok güzel oldu,açık renk bi jant bak derim kapkara olucak,ön cam filminden sonra polislerle sıkıntıya düşmessin inşallah.
Cok tesekkurler :)
Karar veremiyorum hem uygun fiyat olsun hem kaliteli olsun diye 2.el bekledik ama peder bugun resti cekti ne aliyorsan al artik, araba boyle *** gibi duruyor diye :D 0 jant alabilirm 900-1000 liraya, ustune Toyo T1R alicam yine 0 lastik, lastigi kesinlestirdik Allah'tan :D
Deneye deneye bulmaya calisiyorum, yayi o yuzden once taktim zaten :)
Yikamadan sonra quick wax gectim ama gecmesem de parliyor zaten :D Cizigim yok denecek kadar az.. 1,5 ay oldu uygulama yaptirali..2 yikama once Poorboy's Blackhole Glaze gecmisstim belki onun etkisi vardir
Simdi istesek bulabilir miyiz?
O da ayri bi fikir tabi, herseyin olabilitesi var benim icin :D
zevkli adamsın guzel bi araç yaratıyosun yine tarıkcım..kolay gelsin : )
Kanka, 3,5'luk Yay'dan 1 Bakla Kestin mi Naptın :D:D
Maşallah ya, Çok Tatmin Edici Olmuş Cidden.
Araca Denilecek Laf Yok Zaten ;)
Allah Kaza Bela Vermesin, Kem Gözlere Şiş.
Oha 10 numara olmuş düşüklüğü, maşallah Tarık :)
H&R ı kim alsa hep memnun, hem düşüklük hem yol tutuş bakımından genel olarak herkesten olumlu feedback alıyorum.
Sıcak havada o kar lastikleriyle ıslak yolda ani hareket yapma, scandinavian flick kurbanı olma aman dikkat :D
Hayırlı olsun Tarık çok güzel olmuş maşallah