jant olarak kesinlikle irmscher derim.
http://i43.tinypic.com/9llwud.jpg
kazasız belasız güle güle binin. corsa b gsi>corsa c van>daha sonrada corsa d sport alıcam bu gidişle :)
Printable View
jant olarak kesinlikle irmscher derim.
http://i43.tinypic.com/9llwud.jpg
kazasız belasız güle güle binin. corsa b gsi>corsa c van>daha sonrada corsa d sport alıcam bu gidişle :)
allah kaza bela vermesin baya emek harcanıcak anladıgım kadarıyla bu arada renkde süper olmuş yapılan işlemlerden sonra darısı başıma inş :))) :D
cok güzel masallah ya bob zaten yoğurt bile sürsen parlıyor artık :D
olm acilinden plaka lazim bence sana :D
hayırlı uğurlu olsun çok güzel bu D sportlar:)
Hayırlı olsun Tarık abi:)
hayırlı uğurlu olsun hep keyifli günlerde kullanın ,,,gerçekten güzel araba ,,,mantıklıda bi seçim olmuş.....
cok tesekkurler
arabanin simleri ortaya cikti guneste harika duruyor :) ama siyah renk cok gicik, ilk yikamadan sonra hemenn minik cizikler cikiyor, arada bir 21'le nxt ile falan gizleyecegiz artik :)
aynali da cok iyi duruyor beeh :) ama siyah da cok iyi, bi tarafa siyah bi tarafa aynali mi yapsam acaba :hahaha:
Cum'u sen mi aldin? Hayirli olsun.
vay vay vay araç süper tarık güle güle kullan
yakından daha bir güzel duruyor kardesim tekrardan maşallah :)
aldın mı kokunu canem :)
Kanka bende her ton vardı 2 numara komple siyahtan sonra en acık siyah cektirdim en son aynalı cektirdim senınkinden şimdi komple söktüm hiçbişey yok ama yaptırcak olsam siyah yaptırırım gene.Zevk ya değişir aynalıda kötü durmuo ama siyah arabada siyah film daha ii oluo kanımca :D
Bugun kadıköyden kızıltoprak meguarsa doğru gidiyodun :) af miydi derken afmiyşin.Sağda siyah golfle bekliyodum.
Sagol Emre :)
O degil de senin araba aynadan cok iyi duruyor ya :D
Aldim koydum hemen birini orta bi yere, sunroofu hep aralik birakiyorum ben, park ettikten sonra gelip arabaya yaklastigimda her tarafta bubble gum kokuyor :hahaha: icerisi daha felaket tabi :D
1 numara aynali fena degil gibi ya :):)
aynen dogru gormussun, kahve'ye gidiyordum :)
Mal iyi maşallah =)
galiba hiç demedim. hayırlı olsun tarıkcım. rc'de "red" plaka vardı da buna da "black" plaka mı yaptırıcan :D
Çok güzel çok iyi seçim allah içinize sindirsin kazasız belasız.
çok iyi harika masallah. Allah Kazasız Belasız Kullanmayı Nasip Etsin.
tarık hadi bakalım şu jantları ne koycaz düşünüdünmü?
16' fabric saç jant :D
hayırlısı olsun ozaman bende araştrıyorum bu aralar :)
tarik hayirli olsun kardesim kazasiz belasiz gunlerde kullanmak nasip olur insallah
slm tarık aracın ilk sahibi benim hayırlı olsun daha once görseydim logo ve yazılar bende duruyordu verirdim
Tarık yok mu yenilik :)
bugün çok kastı bişeyler yapmak için ama kısmet olmadı hahuahaha:D
tarık suskun var birşeyler ama ses yok bekliyoruz...
bir$ey yok ara$tirmalara devam ediyoruz $imdilik :)
icraate dokulen bir tek enjektor temizligi ve ic aydinlatmalarin beyaz LED'lerle degi$imi var, 2 hafta icerisinde benim acimdan kayda deger degi$iklikler olacak insallah, ek parcalar, kaplamalar, boyamalar falan :)
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın =)
( konuyu geç gordum )
jant kokusu geliyor burnuma :rolleyes: