İkisinede maşşşallah.
Printable View
İkisinede maşşşallah.
Arka logo iyi olmuş kanka logosuz kötü duruyodu.Plaka işini hallet ve tolgaya uyma 2numara siyah cektir camlara :):)
fotolar güzel benim cum suz olmaz ama :) iki siyahın ortasına kırmızı şart :)
elinize saglık tarık :)
jant olarak kesinlikle irmscher derim.
http://i43.tinypic.com/9llwud.jpg
kazasız belasız güle güle binin. corsa b gsi>corsa c van>daha sonrada corsa d sport alıcam bu gidişle :)
allah kaza bela vermesin baya emek harcanıcak anladıgım kadarıyla bu arada renkde süper olmuş yapılan işlemlerden sonra darısı başıma inş :))) :D
cok güzel masallah ya bob zaten yoğurt bile sürsen parlıyor artık :D
olm acilinden plaka lazim bence sana :D
hayırlı uğurlu olsun çok güzel bu D sportlar:)
Hayırlı olsun Tarık abi:)
hayırlı uğurlu olsun hep keyifli günlerde kullanın ,,,gerçekten güzel araba ,,,mantıklıda bi seçim olmuş.....
cok tesekkurler
arabanin simleri ortaya cikti guneste harika duruyor :) ama siyah renk cok gicik, ilk yikamadan sonra hemenn minik cizikler cikiyor, arada bir 21'le nxt ile falan gizleyecegiz artik :)
aynali da cok iyi duruyor beeh :) ama siyah da cok iyi, bi tarafa siyah bi tarafa aynali mi yapsam acaba :hahaha:
Cum'u sen mi aldin? Hayirli olsun.
vay vay vay araç süper tarık güle güle kullan
yakından daha bir güzel duruyor kardesim tekrardan maşallah :)
aldın mı kokunu canem :)
Kanka bende her ton vardı 2 numara komple siyahtan sonra en acık siyah cektirdim en son aynalı cektirdim senınkinden şimdi komple söktüm hiçbişey yok ama yaptırcak olsam siyah yaptırırım gene.Zevk ya değişir aynalıda kötü durmuo ama siyah arabada siyah film daha ii oluo kanımca :D
Bugun kadıköyden kızıltoprak meguarsa doğru gidiyodun :) af miydi derken afmiyşin.Sağda siyah golfle bekliyodum.