Kaç para yedi yahu RC daha ucuza çıkardı :)
Printable View
Kaç para yedi yahu RC daha ucuza çıkardı :)
Adam ayda siz sazda neyse adam imzasında cevabını vermiş .. Brother sen klimayı naptın komple duruyormu iptal mi yoksa kısa kayış taktın mı çünkü az buz etkiliyor yürürü
Maşallah konuyu başından sonuna takip ettim el emeği, hazır alınan çoğu şeyden daha değerlidir kanısındayım, inşallah emeklerinizin karşılığını fazlasıyla alırsınız. yürüyen 206gti çok güzel olmalı Allah kaza bela göstermesin :)
baitan sona okudum hakikatten emek var...
maşallah projenız cok guzel kazasız belasız surusler dılerım
bu araba dudulludamıydı bi ara ?
aynen kılima kayışını sökmeyi düşündüm ama sıcaklar caydırdı. klima olduğu gibi duruyor :)
@atituti
dudulluda çok yakın bir arkadaşım var. devamlı gider gelirdim geçen senelerde.
@JDM VTİ
olduğu gibi. şu an bi ekstra yok motorda.tam beyin vs bitirdim komple dedim, pompa basınç sorunu başgösterdi. şimdiki yol haritası; öncelikle basınç düşme sorununu giderip, avans ayarı ve orjin jntlarla denemeler yapılacask. daha sonrada avansı braz daha açabilmek adına methanol işine gireceğiz.
he unutmadan yenilik olarak içeriye rc karbon konsol geldi. birde kule gergisi :)
abi hafif jant düşünsene, orj jantlar kaç kg bilmiyorum gerçi ama.
sorunları en kısa zamanda halledersin umarım.
Bence yanlış mantık.
Benim jantlarım 11.xxx kg 15'' 5-5.5kg'lik jant takıcam yiyen dener diyorum misal olarak, arabamı hızlandırmak varken neden hızlandırmayayım, yürüyenden 24-25kg atmak varken kimse kusura bakmasın valla :)
Kesinlikle yap hafif jant deneyen dener denemeyen denemez bana göre.
15" 4 adet ofsetli sac jantım var. beyaza boyadım duruyorlar.taksam onları takarım zaten.
vala maşallah baştan sona okudum ve inanın hastası oldum. Allah kaza bela ceza vermesinn .D egzozunda alevin bol yolun boş olması dileğiyle .D iyi yürütmeler .D
thx.
yannız dikkat ediyorum her videodan sonra bı sıkıntı çıkıyor :)
dün sağ salıncak dağıttık. Pejo Sport salıncak siparişi geçtik.
boş bir pazar günü meşgalesi. shiftlight...
http://img813.imageshack.us/img813/2149/s8305064.png
videolu olsa daha iyi olmaz mıydı :)
maşallah yine yapmışsın bu arada şık duruyor fotoda.