la ben matkapmıyım :p
delme biçme işlerini sana bırakıyorum :)
Printable View
la ben matkapmıyım :p
delme biçme işlerini sana bırakıyorum :)
sıkıştırma çok yüksek istediğimiz gibi avans açamıyoruz.
bi clio rs kadar olduk işte. egzantriksiz nefesimiz bu kadar abi.
meth kit bağlıcaktım vazgeçtim sende hepsi var matkaplık sana yakışır o yüzden ama seninde o taraklarda bezin yok. en güzeli de o aslında. bundan sonra ki arabamı da sadece kendi zevkim için yapıcam.
kaç psi_?__
kaç derece ile yürüyorsun_?
heyy maşşallah ya
ne kadar çok emek harcanmış, 206 gti gidişi ve eksoz patırdaması çok hoşuma giderdi bu görmeye kalbim dayanmaz heralde.
allah kazasız belasız kullanmanızı nasip etsin.
şimdiden emeğine sağlık güzel bi proje tebrikler..
ilk postlardan itibaren okuyorum aracla alakali surekli yurumekten bahsediliyor, bu arac atmosferik olarak stock haline gore bence depara cikmis.Emeginize, yeteneginize ve zekaniza saglik.Para verilip yapilan bir cok basarili modifiye ornegine aliskinim, fakat islemlerde birebir sizin de emeginizin olmasi takdir edilesi.kazasiz belasiz kullanmak nasip olsun insallah.
her sayfaya keyifle göz attım gerçekten çok keyifli güzel bir çalışma olmuş emeğinize sağlık allah kaza bela vermesin
eywallah teşekkür ederim. kısmetse boş günüm olursa bu hafta altın vuruşu yapıyorum. bayadır tık yok :D
Tadilat yapıp taktın mı İTB'yi Murat?Aradan epey zaman geçmiş..
Son güncel 1-2 resimde iyi olur...
gs hzk nin pabucunu dama atmış belliki :)
onun pabucu atılmaz dama :D
itb olayını biraz daha erteledim abi.
şu 16 olan sıkıştırmayı, kapağı egzantriği fln çıkarttım aradan boşlukda.
uzuuun bir aradan sonra güncelleyelim :)
Catcams 4901902 285/274 - YouTube
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
abi maşallah bir türlü yollarda göremedik HZK yı.çok hırçın olmuş :D:D
Emeğinize Sağlık Allah Kaza Bela Vermesin Kocaman MaşAllah :)
Böyle çalışmaları gördükçe gurur duyuyorum vallahiii..tebrik ediyorum vallahi çok özenle yapılan bi araç cok büyük emekler var gerçekten helal olsun
O nedir oyle kırt pırt kırt pırt calisiyor. Cık olmamıs :)
Egzantrikleri az daha yatir murat subap yakalamazsa rolantiyide az daha kistinmi offf :)
maşallah çok başarılı