tablesw, launch, methanol inj, data log anahtarları.
hade hade :D
Printable View
şu kadran videosu gelse artık ya abi biz senin gibi sabırlı değiliz:D
maşallah kazasız belasız...
gecen hafta sariyer cikisinda gordum
masallahi var :)
Güzel iş olmuş:)
Specler hala aynı herhalde dimi sıkıntı yok?
Roll, kadran vs. videoları gelmeli artık :)))
ben sana gider yapma demiştim dinlemedin :D:D
ben bu uğraşların emeğin sonucunu kadranda roll'de görmeyi arzu ediyorum, çünkü ciddi emek var, karşılığıda inşalah alınır.
machine gergin:D
BRAVO 41 kere maşallah:)
deneriz biz araçlarımız bi bitsinde ama önce kadran gelmeli murat abiden yoksa yavaş diye denemem :P :) işi bilen adamla cıkmak her zaman zevkli olur geçsem de geçilsemde önemli değil;).
suayb den gopro yu çarpabilsem çekicem bi kadran sırf sana özel :P . hep unutuyorum.
GoPro'mu virmem. Daha ben siftaf yapamadım. :D
e hadi abi artık bi kadran görelim :)
Konu 14 gündür hareketsiz kalmış, ne durumdayız murat :)
bütün sayfalara baktım okudum, gerçekten 206 olmaz diyenlere etiket olmuş bende dahil:) allahım utandırmasın harika olmuş herşey maşallah
arşivimden sene 2009
[IMG]http://farm8.staticflickr.com/7024/6...3f1c1ed4_z.jpg[/IMG]
ii çıkmış be kadir. başka varmı :D
makina yakışıklı abi yapıcak bişey yok :) baktımda arkadan shoot lamışım sadece
maşallah diyorum konuyu daha önce incelememiştim bir çırpıda okudum hepsini .. Çok emek var Allah nazarlardan saklasın :)
yenilik soranlara : :)
http://img543.imageshack.us/img543/2548/s8300012.jpg
iiymiş ... :D
bunu takınca 4 egzozlumu oluyo araba şimdi :heyoo:
aynen berk. 4 boru olacak tamponda :P
Bu adam çıldırmışş olmalı :D
Valla eli öpülecek adasın be abi ne denir bilmemki, Amerikan filmlerinde olurya klasik arabaları garajlarında toplarlar falan; biz de hayal ederiz "ah bi arabamız bi garajımız olsa da bizde yapsak" ( Hoşş yapsakta anca jant boyarız) :D :D
İşte bu adam hayal ettikten sonra uygulamış bir adam...
Eminim tadından yenmeyecek lezzetler almışsınızdır...
Rabbim kaza bela vermesin.
MAŞALAAAAAHHH diyelim!
maş. araç çok güzel ITB niz hayırlı olsun güle güle kullanın araç için birebir mi acaba???
bu arada 4tane egzos deil ama 4 tane filtre olur isterse :D
birde kullandığınz methanol kit açıp kapatmayı normal beyinde yapamayız değil mi standlone beyin olması şart yoksa kapatıldığında avans wurur doğrumudur?
hay maşallah yafs. arabanın güncel gücü nedir? merak ettim. 1-2 roll videosuda olsa of of
birebir olacak kısmetse. güsel bir manifold çizimi yapıyoruz.
methanol kiti normal beyinle açıp kapatabilirsin. ekstra basınç sensörüne ihtiyacın var. yada basidinden bir voltaja göre tetik devresi yapıp tps den tetikletebilirsin.
fakat avans açılmış ise methanole göre, kapalı iken dediğin gibi avans sıkıntısı yaşayabilirsin.
şu an itb siz 210 gibi.
tek 230cc lik enjektör var. çift kelebek var. biri mekanik biri elektronik kontrollü. elektronik olan söküldü.
Bu sabah 008:45 sularında bayrampaşadan geçmiş olabilir mi bu araçç :D
210hp hmmm... bide bana bileniyosun murat abi :))))