Bunlar arabayı daha rijit hale getirmekte yani sertleştirmekte ... bizde minikslerle dün bu konuyu konuştuk ... bu başlığa davet ediorum kendilerini:)
Printable View
Bunlar arabayı daha rijit hale getirmekte yani sertleştirmekte ... bizde minikslerle dün bu konuyu konuştuk ... bu başlığa davet ediorum kendilerini:)
Benim düşüncem araç koni vay ile % 50 bunlar ile % 50 olaraktan . Yol tutuş konusunda % 100 lastik üzerine yoğunlaşıyor. Yukarda esneyecek bşey kalmadı artık lastik başlıyor bu sfer. O yüzden deneyimleri bilmek istiyoruz.
filtre j's mi yoksa replica falan mı j's ise ne kadara geliyor?
-filtre simota...gerçek carbon bir ürün için gayet de uygun (bence) ...ilgilenenler ugersoz@hotmail.com mail adresinden Uğur Bey ile irtibata geçebilirler...Bence bir ulaşıp fiyat alın...
-gergilerde şu an ön-üst kule eksiğim var..fabrikasyon gergi tam olarak bildiğimiz kule gergisi işlevinde olmadığı için bir kule gergisi alacağım mutlaka..ayrıca yaylar eibach ama amortisörler orjinal..
yani spor amortisör ve ön-üst kule gergisi ile çok çok daha güzel sonuçlar alınacaktır eminim...
-hiçbir bir olumsuzluk yaşamadım..ancak araç tabanı yere yakın olduğu için ön-alt gergiye dikkat etmek gerekiyor..göbeğin altına yüksek bir nesne alınacaksa (taş veya rogar kapağı gibi) temkinli olmak gerek..
olumlu özelliklere gelirsek ;
hiç kapalı pistte deneme şansım olmadı ama mümkün ve müsait virajlarda zorladığımda ciddi bir rijitlik sunuyor...
-e-bay'den no-name ürünleri de alabilirsiniz..benimkiler "marka" ürünler değil..
şiddetle tavsiye ederim..
vtı jantları satılık mı? serkan_karabulut84@msn.com
Bu konuda ben biraz araştırma yaptım. En etkili olanları şöyle sıralamışlar;
1-Amortisör+yaylar
2-Lastikler
3-Ön üst kule gergisi,
4-Arka viraj denge cıbığı ve alt gergi,
5-Ön denge cıbığı,
6-Arka üst gergi
7-Ön alt gergi
bir de eğer araç eskiyse bushing kits.
Maşallah Allah kaza bela vermesin çalışmalar güzel gidiyor..
tr de alt gergı kullanımı sakatlık bence. takmıstık zamanında. araba az alcak ıken sıse kırana felan takılıyo hasar verebılıyo
hımm. ben aralardan bi yerlerden geçerek karşıyı buluyodur die düşünmüştüm ama dediğin gibiyse kullanamam. daha konileri takmadan heryere sürtüyo ztn.
hayırlı olsun gercekten cok temız ve guzel bı arac kazasız belasız ...:)
erhan bu arada su headersı dc ıle degıs ya gucun artsın bıraz
yapcaz selcukcum..acele yok..para biriktiriyorum şu sıralar...
:):):):):)
biraz foto ekleyelim... :):):)
http://img526.imageshack.us/img526/3...2008001di0.jpg
http://img526.imageshack.us/img526/3...2008002vc7.jpg