Hocam Starcraft oynuyormusunuz ? :)
Maşallah aracınız çok şık,kazasız belasız işallah...
Printable View
Hocam Starcraft oynuyormusunuz ? :)
Maşallah aracınız çok şık,kazasız belasız işallah...
evet fark ettim simdi .. ilk gördüğüm cabrioyu yıkamacıda görmüştüm demek boyatmış sahibi ama kesinlikle çok yakışmıştı ...
Geçmiş olsun sende İnşallah bişey yoktur :(
Mutlu'nun orada araca spacer taktırmıştın.Çok tip top olmuş diyordum.Nazar değdi herhalde...
Pert olur tahminimce yenilerine artık diyelim :(
hoppssss,
çok geçmiş olsun çok üzüldüm vallahi öyle yorumları okurken direk kaza resmi gördüm ama inşallah senin araç değildir ustad. emin değiliz ama belki öylesine bir resimdir inşallah
Tesekkurler beyler.
Fotolarda gordugunuz araç benim aracım :)
Cana gelceğine mala geldi çok sükür...
[IMG]http://i1117.photobucket.com/albums/...s34/r2u98j.jpg[/IMG]
Ne ile çarpıştınız ki bu kadar Mercedes'te hasar meydana geldi..
Racing Motor değildir İnşallah... :(
Trafik sigortası bu kadar hasarı karşılar İnşallah.... :(
çok geçmiş olsun güzel güzel basık resimlerine bakarken bi sonraki sayfada bu halini görmek baya üzdü beni yazık olmuş cana bişe olmasın
Valla kaza 15 gün önce oldu kaza olmasa ertesi gün satıyordum aracı bu yüzden de 20 gün önce biten kaskomu 5500 TL verdikleri için yenilemedim. Hem yüksek fiyat hemde satıcagım için bi anlık boşluğa geldi. Geçen hafta aracı bu haliyle sattım.
Tabi kaskoymuş sigortaymıs umrumda değil kardeşimin ve kiimsenin canına bişey gelmedi gerisi halledilir..
geçmiş olsun cana geliceğine mala gelsin allah korumuş kardeşini süratliydi heralde.
Hadi yenilerine diyelim ...
çok geçmiş olsun..Allah a şükür kimseye bişe olmamış.gerisi halledilir Allah uzun ömür sağlık versin..
büyük geçmiş olsun :( Kardeşinizde bişe olmamasi sevindirici. Allah tekrarini yaşatmasin.