valla maşşallah gerçekten süper olmuş ama ben laguna lipi bizim 307 ye oturtamadım böyle söküp tekrar takmak lazım anlaşılan 307 yakıyor ortalığı :D
Printable View
valla maşşallah gerçekten süper olmuş ama ben laguna lipi bizim 307 ye oturtamadım böyle söküp tekrar takmak lazım anlaşılan 307 yakıyor ortalığı :D
only god can judge me ;) iyimiş... jant harici çok güzel.maşallah
Yok böyle bi makina ya. Maşşallah.
Maşallah Ömer eline sağlık çok güzel kareler,
307 de zaten 10 numara, çok beğendim.
Plakalığın olduğu yeri iptal etmeyi düşündünüz mü hiç ?
kazasız belasız yanıyo valla makın beaaa en sevdim jantlar
Arkadaşlar Yorumlar İçin Çok Teşekkürler..
Araçta, Jantlar Değişicek.
Ön Plakalık Bölümü Büyük Bir İhtimal Kapatılacak.
Aracın Basıklığıda Coilover Sistem Yapılarak Elde Edildi.
Düz Yolda Karter Muhafaza Yere Sürtüyor :)
basıklıgı cok güzel masallhh.boyle arabalr gormek güzel:icon_tup:
güzel bi jantla havasına hava katar
Arka silecek!!!
başka hiç bi şey çarpmadı gözüme çok güzl bi araç
ömer seninde ellerine sağlık kanka
alah kaza bela vermesin eski bir 307 ci olarak gerçekten beğendim aracın basıklığını aman ön çamurluklara diikat hemen kırlıyo bizzat 2 çamurluk kırıldı aracımda
eser abi dediğin gibi yolda ufak bir kamber olsa oturuyoduk yere 307 nin arkası biraz zor iner ama coil bu sorunu çözüyo ben 18-ve 19 ile 2 şer kere 2 çamurluk parçaladım ki hızlı dönerek falan değil park ederken vs sonra teneke style aman dikkat edin derim çok dandik çamurlukları tekrar maşllh kardeşim
mustafa kanka yıktın beni o lafınla basık olmayana kız vermiyorlar heeee :))))))))))))))
ben fatih :))
Owww masallah yanıyo 10 numara allah kaza bela wermesın nazar degmesınn
ağlamak istiyorm...bole güzl 307 yok yok yok masallah masallaahhhh
Bende bu hafta içi ön logo iptali ile beraber ön tamponu komple boyatıcam. Plakalık yeri iptalini bende düşündüğüm için sormuştum. Bakalım nasıl olacak :)
öffff öffff öfffffffff iyimiş valla
hoşbulduk kankaa ön plakalık iptali bende yapmıcam yaa plaka basdırıyorum app musti kanka araba yatıyor bilion haftada 1 gün oda pazar günleri düz yolda gidemioz bu devlet yol işlerini şikayet edicem yardımcı olun bana :)))