Bugün görüştük gene erhan ben bahadır aslan ihsan falan çok eğlendik çok güldük sen çalışıyormuşsun herhalde :)
Hafta sonuna gene bişeyler yapalım ;)
DR msn adresini pm olarak atsana bana :)
Printable View
Bugün görüştük gene erhan ben bahadır aslan ihsan falan çok eğlendik çok güldük sen çalışıyormuşsun herhalde :)
Hafta sonuna gene bişeyler yapalım ;)
DR msn adresini pm olarak atsana bana :)
kazasız cezasız kardeşim janttaki H kırmızı olsun 5 fazla olsun güle güle kullan
tabiki haberleşiriz
walla aynen çalışıyordum çok isterdim gelim ama olmadı neyse bir dahakine görüşürüz
:icon_tup:aynen dostum onuda yapıcam şu anda bir kaç değişiklşik yapıyorum bitsin resimleri güncelliyecem :D
Kardasm hayırlı olsun :D çok sevindim senin adına Adanaya gelince geliyorum yanına
:) Kazasız belasız binn .....
benden habersiz toplanmışsınız resiminiz yokmu :D
kazasız belasız cezasız günler.:)
geldık cumartesıde pazarda gene gorusemedık:) aradık açmadın telefonu. 2 senedır gorusemedk bır turlu pes ettım :)
cumartesı gunu toplanın gelın.cuma dedıler valla sıkılırsınız söyleyım:)
Ben hafta içi de gitmeyi düşünüyorum Adana'ya. Hatta Can(SR20DE) da gideceğim diyordu Adana'ya, başka gidecek olan varsa haberleşiriz. :) Hafta sonu bir daha gideriz problem olmaz Kamer. :D
teşekkür ederim arkadaşım.
ya walla dün bahadır bana söyledi benim telefonun azizliğine ugradık kusura bakma walla çok üzüldüm ama hafta sonuna bakalım haberleşelim.
:D:D:D adana yolcusu kalmasın
hayrılı olsun kazasız belasız ıstedıklerını en kısa zamnda yaparsın umarım
maşallah iyi duruyor
çaya gelen tüm arkadaşlara teşekkürler muhabbet süperdi yemek süper ötesi hahahaha
eywallah bilader
masallah
Allah kaza bela vermesınn
Gule bgule kullan:)