üstad araç üzerinde değilken elle bastırdığıda öok sert gibimiydi amortisörleri falan yayları? vs.
Printable View
Çok dikkat etmedim açıkçası. İkinci el almıştım çünkü. Aldığım gibi de taktım araca :)
Sen bence taktır ve biraz kullan
aks bilyalarında akslarda sıkıntı olurmu diyede çekinmiyor değilim birde dip basınca aks şaseye sürtüyormuş aslı varmı sence
Ben hiç sıkıntı yaşamadım. Ama şöyle birşey var. Sendeki set ne kadar alçaltıyor. Bendeki D2 coili ilk taktığımızda sürtme yapmıştı. Daha sonra biraz yükseltince sıkıntı kalmamıştı. Hatta şu haliyle bende sürtme yapmıyor.
http://i18.photobucket.com/albums/b1...oraf0164-1.jpg
siyah çok yakışmış boraya..basılınca daha da güzel durur..
[QUOTE=HUSNU;1560067]Ben hiç sıkıntı yaşamadım. Ama şöyle birşey var. Sendeki set ne kadar alçaltıyor. Bendeki D2 coili ilk taktığımızda sürtme yapmıştı. Daha sonra biraz yükseltince sıkıntı kalmamıştı. Hatta şu haliyle bende sürtme yapmıyor.
8cm diyor ama bilmiyorum tatildeyim şimdi haftaya takıp göreceğiz inş. sürterse dediğingibi kaldırırız biraz sağolasın kardeş..
bugün taktım akşam üstü coilleri usta eskileri sökerken z rotları kırdı sağolsun :D neyse taktık ayarladım indirdik sert oldu araba ama sürüşü zevkli sürtme yapıyor dönüşlerde biraz yükselteceğim şimdilik foto yok ilerde koyacağım inş :D viraz demiride takılı değil şu anda yarında onu yaptırıp tekrar bakacağım ama aks bilyalarından galiba gelen ses miktarı biraz daha arttı yakında patlar diye tahmin ediyorum :D
benim arabayı satmaya karar verip aile arabası için bakınıyodum bora da karar kılmıştım sonra dedimki ebaya bakıyım aynı fara baktım aynı ön panjura baktım sık kullanılanlara ekledim hatta arkadaki no fat chics yazısını bile ekledim :D resmen şok oldum
jantlara bi güzellik yapabilirsin bence bbs yada ona benzer birde önlere sis farı güzel olur allah kaza bela vermesin
sağolasın kardeş.... jant bulmak burabaya bulmak zor oldu en son buları bulmuştum 1.5 yıl önce ama artık sıkılmadım değil sislerim vardı söktüm böyle daha güzel diye düşündüm böylede kaldı açıkcası bide bbs olsa canıma minnet
http://img191.imageshack.us/img191/2388/borajom.jpg
Uploaded with ImageShack.us
telefonla cekilmiş son fotosu önden 1.5cm daha gideri var ama lastikler bu haliyle sürtüyor 16inç TT jantı aramaktayım aklınızda olsun....