Katılıyorum, teşekkürler :)
Şu anda coupe için coilover hariç sadece kw nin yayı var o da bu kadar alçaltabiliyor ne yazık ki, 5 lik çıkınca ona terfi edicem direk :)
Printable View
bu son kasa megane coupe'ler cidden güzel araçlar :)
yani ya çok seversin ya da nefret edersin , arası yok..
ama 6 ileri manuel + 1,5 dci bileşimi , içinde bulunduğumuz şu zamana göre tam nokta atışı olmuş :) cam tavan da cabası tabii... :)
bu arada her iki araca da maaşallah , allah nazarlardan saklasın :icon_tup:
Maaşallah çok güzeller ikiside fransızlar atakta yine=).
Meganda sadece 3cm lik yay mı var?
Mesaj yazan ve iyi dileklerini gönderenlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum,
Araçların ikisinde de yay var ama biz görsellikten ziyade işlevselliğe önem veriyoruz o yüzden araçların yüksekliği bana göre gayet iyi daha fazlasına gerek yok bence..
olum nasıl bir yaydı o ya :D amma yüksek kalmış :p
senin makine alman iyi olmuş shootlayalım :D
Çok istiyodum ama ben aldığım zaman cam tavanlı çıkmamıştı daha, sonra baktım dışarıdan cam tavan görünümlü, içerden sunroofmuş o yüzden çok içime oturmadı görünce :) Astra gtc deki gibi komple cam olsaydı çok üzülürdüm, içime fena otururdu :D
Bi-xenon tercih ettim ben sadece, zaten bide deri opsiyonu vardı o da son derece kalitesizdi.
Tasarımın haricinde ekonomikliği bakımından aşırı mantıklı (1 depoda 1000 i rahat geçiyorum istanbul içi, duruma göre 1100 ü de geçiyorum), şanzıman kısa olduğu için iyi hızlanıyor.
Teşekkürler :)
Buradanda maşallah ceyarım :)
Erden abi tekrar hayırlı olsun ama şunu belirteyim direk soğumaya başladım senden :hehe:
dizel focusu kullanırken çok seviyordum seni , sen şimdi bununla etrafımdan tur atar geçersin , yaban karakteri gibi tokatlarsın bizi :hehe:
Şaka bir yana Rocco abimiz her zaman iyidir :D :hahaha:
Sağol bebiş,
Ecelin olazaaaaaam :hehe:
10 numara yağ koıyup dokatlicam seni :D
maaşallah iki aracada çok şıklar,,,güzel günlerde kullanın ,,,beyaz dışında bi scirocco görmekte ayrıca iyi oldu :) ......
rocco kimin
Dou güzel görünüyor megan :) dizinde ki ağrı foresterla yaptığın kazadan kalma mı ?
meggy'nin janta ihtiyacı var :)