eski halide çok güzeldi şu anda çok güzel
maşallah :)
Printable View
eski halide çok güzeldi şu anda çok güzel
maşallah :)
maşallah güzel olmuş gerçekten.
arka stoplara fiberden extreme bişeyler yapılabilir aslında. aracın genel yapısı kaldırabilir durumda.
ayrıca arkadaslar gibi bende biraz daha basılmasından yanayım :D
ön logo iptal edilip,ön kaputla oynanırsa tadından yenmez ;)
Maşallah güzel Accent Güle güle kullansın,sahibi beni msn'e eklemişti zannedersem fan sayfasına fotoğrafları eklememizi isteyecekti heralde,birtürlü konuşamadım.Araba bence tam kararında,çok daha dikkat çekici olmasını istiyorsanız jant göbeklerini,logoları ve aynaları canlı bir renge boyatabilirsiniz(yeşil,sarı,turkuaz v.s) sislerde xenon olmasa sarı yapabilirsiniz diyecektim ama xenon olduğu için bir işe yaramaz.:)
Çok cici olmuş maşallah..
az daha basıldımı tandindan yenmez. maşallah , orjinal araç..
gördüğüm doğru araçmış.kazasız belasız çok güzel
Güzel Araç. Yalnız Beyaz Jantlı Hali Daha İyiymiş Bence . O Haline Birşeyler Yapılabilirdi Aslında Ama Zevkler Ve Renkler Tartışılamaz :) Kazasız , Belasız :)
aynalarin ve sis farlarinin renkleri disinda cok guzel olmus
arkdasLAr iyi kötu yorumlarınız ıcın teskurler ;) geneLde herkes daha basılsa demıs iyi hos arkdaslarda corlunun yoLLarı berabet durumda ön 5cm arka 3.5 basık zaten bıde laguna lipi olunca cok zor oluo yurumek lastıkler desen 190-40-16 hesabınıda sız yapın yhanı ;)
aracın eski hali daha çok hoşuma gitmişti yeni jantları pek yakıştırmadım ofseti biraz bol geldi gözüme kazasız belasız günlerde kullanın
Maşallah Çok Güzel Bir Araç.Kazasız Belasız Sürüşler inş.
Ama Bence Kırmızılar Çok Sırıtmış.Cai ve Aynalar Siyah ve tavanda siyah yapılırsa daha iyi durur bence.Yinede gördüğüm en güzel accent.
mükemmel olmuş kazasz belasız kullanırsın inşallah
siyah tavan siyah jantlıda denedi sahibi öylede gördük sonra beyaz jantlı +hepside basıktı ama bu şekli bence gerçekte görülmeli ;) her hali çok sağlam ;)
maşallah.kazasız belasız.nisan ayında çorluya gittiğimde orionda otoparkta görmüştüm yeşil civicle birlikte
güzel durmuşta aynalar niye kırmızı ya