nasıl gidder ben onu merak ettim
Printable View
nasıl gidder ben onu merak ettim
kardeşim şimdilik gideri yok yani gidiyo ama tam bi 2300 v6 değil :D
kaporta boya işini eğer kesinleştirirsem
motoru da bi rektefiye ederiz :D
babam zaten parçacı baştan sona ne istersem var dükkanda tercih sebebim de o:D
Merakla Bekliyorum Yapılı Halini :D
Maşallah :) pek orjinal duruyor.. Amerikan ford değilmi bunlar..
güzel araba. megasquirt ile enjeksiyona çevir, ömürlük binersin.
tek kapı hoşmuş valla kazasız belasız :)
maşallah harika duruyor.. birazda dışını bızıklarsan daha da keyifli olur :) kazasız belasız..
Harika görünüyor, maşallah.. Bence orjinal rengini yapın :)
Hayırlı olsun, maşallah çok güzel duruyor :)
az kaldı sınavlar haftaya cuma nosss
bence arabanın rengi yeterince güzel. yılların verdiği solma war sadece. boyatıcaksan aynı renge boyat.
motor da dedikleri gibi ms kullarak enjeksiyona çevirsen tam bi 2300 v6 olur. yakıt konusunda da rahatlatır karbüratöre göre. temizliğini de yaptın mı kitap gibi araç olur walla .
silindir kapakları değişti sıfır bi şekilde ve üzerindeki herşey siboplar piyano tuşları vs...
bu ms olayının tam bi anlatımı var mı aceba?? ne kadara mal olur bize??
renk konusunda da çok haklısınız biraz sedef attırarak kendi boyasını düşünmeliyim
Güzel duruyor bende seviyorum bunların tek kapılarını. araç 108 hp isterseniz 2.8 e kadar hacim artabilir. birde granada 2.8i karlıkları çok hoş durur.
kazasız belasız kullanman dileğiyle
kaç yapıo buu:D
ölü beygirlerin dirilmesiyle makinede dirilecektir
bugün sınavlarım bitti ankaraya geldim babam 26m dif ayarlayacaktı 31/9 yanlış hatırlamıyorsam artık kaç yaparız deneyeceğiz :D:D ölüler diriliyor yavaş yavaş
benim araştırmalarım aracın 114ps olduğunu gösteriyo senin dediğin aynı motorun değişik bi versiyonu
maşallah çok güzelmiş bunun sesi de cok canlıdır şimdi
nerden buldun yav maşallah çok güzel araç. kazasız belasız. :)
Maşallah güzel duruyo.Hiç sedef filan yapma orjinali neyse o yapılsa daha iyi olur bence
Hayırlı olsun. Üzerinde yapmak istediğiniz bütün değişiklikleri gerçekleştirirsiniz inş.
Allah razı olsun iyi dilekleriniz ve fikirlerinizle iyi bi yere geleceğiz inş:D
eksozu nasıl bişi yapsak bilmiyorum
maşallah tank gibi. allah kaza bela vermesin...
aracımı toplamaya başladım kaporta macerası bitti sonunda...
p.tesi itibari ile boyacıya teslim etmiş bulunuyorum ama hala renk seçemedim uff :S
bayrama inşallah elimde olacağına inanıyorum
orjinal rengne boyatmalisin bence dostum. orjinal rengi haricinde boyatacagin her renk bu klasik ve orjinal arabaya ihanet olacaktir.)
haklısın benim aklımda da o var ama ya biraz açığı ya biraz koyusunu düşünüyorum bu renk bana göre diil :D
siyah. kesinlikle siyah...
bencede siyah güzel durucaktır offsetli bir jant ve alçalttığın zaman tadından yenmez.Eğer yok ben orjinal kullanıcam diyorsanda yine siyah derim.
arabam dün sabah itibarı ile boyadan çıktı perşembeye kadar döşemeleri halledilir ise bayrama elimdeeee :D
renk açık gül kurusu
hayırlı olsun
maşallah tertemız duruyor
Süper Süper Süper :D Coupesini İlk Defa Görüyorum Açıkçası O Motorla Baya Bi Güzel Gidiyordur :D
mk2 2.3 v6 turbo cokca var yurtdısında turbo gırılınce canavar otesı bı makına cıkar ortaya turbo gırmeyeceksen bı anlamı olmaz garret kit sart bu bebege...
çok çok çok tşk ederim herkese inşallah bitmiş hali çok daha güzel olacak
turbo girmeye girelim de parça sıkıntısı yaşanıyor stock orj bi şekilde devam :D:D
masallahh cam gıbı bunun sesı yeter zaten adama:)
kazasız belasız usta araba denizli arabası tanıdım :))
MaşAllah, Allah Kaza Bela Vermesin.. ;)