gelene kadar ben senin kolları satarım ama isteyen var :p :D
Printable View
araba çok güzelmiş
maşallah harıka olmuş,kazasız belasız :D
herkese teşekkürler :)
yeni fotolar çektik.. ilkini buraya koyayım devamı çok yakında Fotoğraflarınız kısmında olacak :icon_tup:
http://img100.imageshack.us/img100/7729/dsc0048tf9.jpg
ilgi ve beğeniyle takip ettiğim bir araç ;)
maşallah kazasız belasız...
:) intercoller şık durmuş aslında biraz da fotojenık..
gercekten cok gusel bi arac.. özellikle trde bu işi bayanlarında yapması gercekten gurur werici.. allah kaza bela vermesin..
Onden cok agresif bi goruntusu var aracın,RPF1'lerde guzel durmus,belki biraz daha koyu renge boyatabilirsin jantları.Guzel gunlerde kullan insallah.."she's like the wind":p:p:D
biraz leylek mı sankı
ben olsam tamponu falan zır orjinale çewirirdim.. intercooler için biraz büyütme falan yapılabilir ama araba güzel zaten tampona falan ihtiyacı yok.. bide jantlar koyu renk olursa küçük görünmez bence
kazasız belasız cok buyuk emek var arabada
hepinize teşekkürler arkadaşlar.. araba leylek diil ama arkayı komple boşalttığım ve lastiklerin yanaklarının çok çok ince olmasından dolayı arkasında biraz boşluk var. çok alçak heryere sürtüyo altı aslında. jantların tipi küçük görünüyo ama umrumda değil en hafif jantlardan biri çünkü :D yeni lastik aldığımda biraz daha yanaklı alıcam ve o aradaki boşluk da kapanacak.
onun haricinde.. hepinize tekrar teşekkürler. :D
She's like the wind ehehe merci :D
masallah, bnce herseyiyle super bir araba. satilmis abi bahsetmisti bu projeden.....ben de satilmis abiden destek aldim turbo projesinde, 1 aydir oradayim surekli, ama sende oldugu gibi bnm okul da turbo yuzunden yalan oldu:(
pazar eğlencesinin meyvelerini toplamışsın :) tekrar kazasız belasız, bide egzostla çok oynama bozarsın :)
ahaha olsun olsun herşeyin bi bedeli vardır :D bak ben bitircem seneye inşallah :D sen de halledersin merak etme. saol yorumların için