Maşallah kazasız belasız sürüşler
Printable View
Maşallah kazasız belasız sürüşler
Maşallah , kazasız belasız binin =)
kazasız belasız kardeşim ...
Maşallah Güzel Araç Allah Kazasız Belasız Kullanmayı Nasip Etsin.
kazasız belasız mike yiğitin sana selamı var anladın sen onu seni çok seviyomuş:hahaha:
maşallah gökhan gönlümde birtane HLX yatıyor deri döşemeli olanlarından ilerde inş nasip olur liberty den sonra HLXi de tatmak istemiyor değilim :)
gece cekimlerinde flash kullanmamanı tavsiye ederim flash kapalı konumda enstantane değerleriyle oynayarak güzel pozlar yakalayabilirsin...en önemliside mutlaka tripod kullanmanı tavsiye ederim :)
tekrar maşallah nazar değmesin
tşk ederim :)
teşekkürler hepimize kazasız belasız =)
sagolasın kardesim tesekkür ederim
çok teşekkür ederim
sağol mike turbo yok :D
sende yiğite çok selam söyle,bende onu cok seviyorum,şahsi sevicem 1 haftaya :D
teşekkür ederim :) fiat'ın derileri cok kalitesiz böyle kadife daha iyi bence =)
makine konusunda dediklerini uygulayacagım,tesekkürler..
allah gönlüne göre verir insallah =)
Maşallah gökhan abi cihaz fena çekimlerdede biraz daha kendini geliştirsen daha iyi olcak ama :)
Maaşallah, Allah Kaza Bela Vermesin, güzel görünüyor..
maşallah kazasız belasız
geçen üçkuyular bp nin önünde gördüm gayet temiz ve şık maşallah. buarada jantları flansla dışarı alırsanız daha güzel olur gibi.kazasız belasız
bitir beni kardeşim.:D
teşekkür ederim,hepimize kazasız belasız.
çok teşekkür ederim. flanşlarım evde yatıyor,bijon yaptıracak vakit bulamadım :) bu hafta arkaları dısarı aldırayım bari iyi hatırlattınız :D hepimize kazasız belasız
gooodd masallahh
maşallah nazar deymesin
kullandığın lastiklerin ölçüsü nedir birde egzosunun markası ? ömden msj atar mısın :)
maşallah araç çok güzel gözüküyor :)
Şu anda 1,6'sına biniyorum, bu fotoğraflar ufak ufak 2,0 için gıdıklıyor beni :)
Gerçi BoostER Erhan biraz kafamı karıştırdı farklı bi otomobille :)
Ctesi köstencenin ordaki bpdemiydin:)