Bugun cok yogundum gidemedim USPS e....Yarin bi ara ugramaya calisacam.
Printable View
Bugun cok yogundum gidemedim USPS e....Yarin bi ara ugramaya calisacam.
Araba çok güzel oldu. Ağız tadıyla binersin inşallah...
Alper maşallah , rahatlamışsın debriyaj gelince iyice rahatlayacaksın artık :) kazasız belasız patron :)
garaj fotosu harika olmuş maşallah kolay gelsin :)
maşallah kazasız belasız sürüşler
Amin,teşekkürler.
Alper duyduğum kadarı ile debriyajsızda çıkıyormuşsun yollara :D çek bi vidiyoda koy gözümüz gönlümüz açılsın :)
Hee bakkala,markete gidiyom :)
Bakkal, market biraz uzak sanırım 1 bar basabiliyosun o arada desene :D
Yok be patron vakum spec :D
Maşallah diyim tekrardan aracın dyno verisi-videosu falan var mı? merak ettim? Vardıda ara sayfalarda ben mi kaçırdım :D
Yok malisef debriyajım sıyırdı mapden sonra,şuan araç baskı balata volan kiti bekiliyor.Takıp kısmetse ölçerim.
Geçmiş olsun ufak bir aksilik .. İnşallah başarılı videolarını bekliyoruz :)
Hayırdır Yusuf göndermeye mani bişeymi var ? Alper dört gözle bekliyo valla.
Yaw Alper iste dengesiz herif :) Istemiyo gondermemi
ahahah söleyene bak :D olm gümrükler sakat şuan.. 15 gün daha bekleyelim erimeyiz.gazlamadığımız her gün benzinden bir kar dır :D
Yok daha neler. Bu akşam telde konuştum garajda arabaya yavru kedi gibi bakıyo acıya acıya :) hevesini alabilmek için aracı oynatmadan yerinde çalıştırıyo :)
Kankacim dedigin gibi 2 hafta daha bekleyelim bakalim eleman gelecekmi Amerika'ya...Gelmezse eger gonderirim.
Son zamlardan sonra çıkarma harbidende :)
Kankacim o devasa paketin minicik hale getirildi :) Evde olcebilecegim birsey olmadigi icin tahmini olarak...
Uzunluk - 30cm ~ 12'
Genislik - 30cm ~ 12'
En - 10cm ~ 4"
http://img546.imageshack.us/img546/7351/dsc03796f.jpg
http://img218.imageshack.us/img218/7064/dsc03797j.jpg
tamam 50usd yeter sana shipping için.
:D
Çoook teşekkür ediyorum, şimdi bunu en müsait zamanda sepetleyelim bana doğru artık.. :)
Sen arastir en ucuz yolu nedir ne degildir diye....Yatiyorum ben saat 2 oldu :)
Araştırdık işte usps express kaçarı yok,gazamız mubarek olsun şu sakat dönemde :)
Halen bekliyoruz paşayı :)
bekle bekle bende bekliorum :D
millet stage 75 setup yaptı aya gitti,bizim debriyaj halen yusuf beyin küvetinin altında, ama yollıcak bugün inşlla panpa :D
Kankacim debriyajin calinmis :D
ne zaman intahar ediyorsun hayırlısı ile ? :)
Çok şükür çıktı yola debriyaj :) Express kargo ile..ay sonuna kalmadan aracın üzerinde olacağını düşünüyorum kısmetse.
Hadi bakalım vergisiz gümrüksüz inşallah ;)
amin amin...
Hadi hayırlısı olsun tekrardan sıkıntısız şekilde ulaşır en kısa zamanda inş :)
takda gezelim biraz
maşallah..................