Daha bakılacak çok şey var bro 5 güne gelicem o tarafa dün geliyordum bilet onaylanmadı. Erhan ağada bişeyler sordu 14 ünde alayına bakabilirim. Bu ara işler yoğun zaman ayıramıyorum...
Printable View
Daha bakılacak çok şey var bro 5 güne gelicem o tarafa dün geliyordum bilet onaylanmadı. Erhan ağada bişeyler sordu 14 ünde alayına bakabilirim. Bu ara işler yoğun zaman ayıramıyorum...
Ok yaz listeye..gergilerimi unutma adamı hasta etme.Birde arka sway bar bak bana hacı ekmek çıkar belki :D bi piyasa araştırması şettir
Aga sana kargolatmadı mı sen mi aldın gittin gergiyi ? Alt gergi ama benim dediğim lan..Sendeki üst.
Kanka gergiyi kargolatmadı ben Tr ye geldim o sıra arabamın işleri var diyebırakmıştım. benim araba ile amcaoğlu gelicekti ***** kaza zamanında bagajda o gergide vardı :) Sonra komple geri döndük öylece kaldı. Gergi şu anda benim garajda duruyor. Sen şu alt gergi konusunda öm at bana detaylı olarak kafam bu ara karışık arada saçmalıyoruz :D
Evet belli yine hiç bişi anlamadım :D Arka üst gergi nerden geldi sana olm :D
3" maf housing i de temin ettim..o da çıktı aradan :)
http://img829.imageshack.us/img829/926/img1008f.jpg
http://img21.imageshack.us/img21/4517/img1011fw.jpg
Alper :D
neettin olm sen :D
ben sen insan gibi binicen bu arabaya diodum :)
çok sert çıktın :D ahahah
kanka montaj aşamasında eldivenleri takıp gelirim yardıma bi telefonuna bakar :D
Yau sorma biraz sportifleştirelim dedik,çok hantal dedik çarşı karıştı okanım :D
Montaj için tam fiyat performans yeri bakıyorum,elim okadar yatkın değil üstadım :)
Kanka en güzeli ben seni yarın ararım konuşuruz bu ara işlerden kafam iyice bunaldı 2 gün izinliyim 15 i de dönücem telefonlaşırız yarın...
Ok,haberleşelim.Ofiste açamayabilirim,ben dönerim sana.
Maşallah.. Dün Fatihte iftar vakti bulunmadınız değil mi?
Baştan sona tek tek okudum . Çok keyifli anlatım bilgiler detaylar parçalar herşey kalite. Güzel günlerde kullanınız.
alper'im severek takip ediyoruz, hatta rotamız aynı :) :)
Bu proje valla can sıkıyor :) Her mesajda yeni parçalar, kıskanılıcak bir alet. Maşallah Allah nazardan saklasın.