Spook Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkürler ederim..
Bugün JDM Works de çalışmalara başladık..Mustafa ırgat gibi çalıştırıyor beni :D
Komple tüm smic tesisatı söküldü,turbo back 51mm egzostumuza elveda dedik..70mm turbo back krom egzostumuz süreyya üstad tarafından yapılacak..
Çıkan turbomun durumunun çok iyi oldugu söylenemez,coolerımda yag vardı borularda filan..sevindim böyle gördüğüme.. :) Birde oem manifold berbat misket kadar ruller ları var ciddi ufakmış..Downpipe filanda öyle hak getire...
İlk karşılaştığımız sorun,
Ana su beslemesi olan aluminyum boru turbonun emmesine geldi..üst kapak ile bağlantı noktasını çözüp aşağı alarak çözdük..şuana kadar tamamen bold on gidiyoruz hiç bir problem yok al tak şeklinde..ama yinede çok yorucu ugraştırıcı..Bende uğraşıyorum ciddi şekilde.İşin bu yanı beni daha çok cezbediyor...bir kere yaşanıyor çünkü :)
ellerimi filan kestim manifold un filan kenarında eccük..
Çok önemli bir bilgi..k04-023 upgrade inde yag dönüş kısa geliyor rekor yapılmalı,su besleme dönmüyor turboya doğru cupra R ın su beslemesi kullanılmalı,cupra R su dönüş kullanılmalı oem kısa geliyor gergin olabilir...Onuda oem kullandım...sadece yag besleme cuk... Belki uydurulabilir,ama ben riske atmak istemiyorum hiç birşeyi herşeyi oem olarak alıp kullanıyorum.
Yarın çalışmalara devam..