Tuh bi an heveslenmistim :D
Printable View
Tuh bi an heveslenmistim :D
nerden buldun da aldın yahu, hem siyah hem tek kapı :)
maşallah kazasız belasız.. tam istediğim spec :)
Öncelikle koskocaman bir Maşallah ile başlıyayım :)
Sürekli söylenirim kendi kendime arabam neden 1.8 Nonturbo diye :D İşin şakası bir yana , beklediğinize değmiş , sizin de emeklerinizle daha da güzelleşmiş bir GTI'a sahipsiniz :) Allah kaza bela nazar her türlü kötü şeyden uzak tutsun :)
Bir öneri , R32 body kiti demişsiniz bilmiyorum direk tampon alıp takmak ya da hazır fiber kalıplardan alıp takmak mı düşünceniz ama o far yıkamalar için orjinal tamponunuzdan vazgeçmeyin derim :)
O farların da hastasıyım bu arada belirteyim :D
Maşallah çok güzel, benimde aklımda ve hayalimde olan bir model MK4. Km'sini merak ettim?
Daha önce 8 araca baktım dedin, sakıncası yoksa 2 tane link gönderebilirmiyim, bilgi sahibiysen çok makbule geçer :)
agacan valla cillop gibi duruyo yaw. oğuzu ayarlayalımda resim çektirelim kara kuzulara
RC ler super olmus :) gule gule kullan
Maşallah ne denirki böyle bir araca.Şanslısın bulduğun için. Passatlarda kullanılan 1.8 turbo 150hp motor u var bu kasada da?
Alper'cim hayırlı olsun, sonunda görmek nasip oldu hayaline kavuştun darısı bizlere artık :)
Projendede sorunsuz bitirmen dileklerimle, Alanyaya bekleriz rusları da oynatırız gerekirse :D
Gerçekten çok güzel maşallah..
Evet benzer bir motor ancak AGU motor kodundaki araçların krankları piston ve kolları diğer 1.8t ler arasında forget olarak üretiliyor ve large emme olması büyük turbolu uygulamalarda avantaj kazandırıyor..Datalar onu gösteriyor.
http://img704.imageshack.us/img704/3518/agu.png
Turkiyede 1.8 T lara gun gectikce bisiler yapilmasi sevindirici.
Proje gayet guzel, bence Oem R32 Bodykitini kesin tak, siyahta durusu cok farkli dedigin gibi.
Hayirli olsun, kolay gelsin.
Çok teşekkür ederim Burakcım hatırladınmı bilmiyorum yaklaşık 7 ay önce askerlik arifesinde tanışıp konuşmuştuk :)
masallah begendigim araclardan biri bu gti'lar.. allah kazalardan korusun
Cok yakinda 1.8t bulusmasi duzenlemek farz oldu :)
maşallah hiç bukadar temizine raslamamıştım şanslısın gerçekten ;)
kendi şansımı kendim yarattım :) yıllardır arıyorum :D
Maşallah gerçekten de. :) Klasik VW'nin aşınma yerleri dışında iç mekanda kusuru yok gibi. Kazasız, belasız sürüşler. Projenizde de Allah kolaylık versin. Anlatımınız da aracınız da çok güzel.
Kanka ekim gibi geliyorum insallah gecen seferki gibi bol rollingli bisiler yapalim :)
Ooooo süper kanka gel bakalım gel gideriz ;)
Hayırdır inşallah :)
maşallah canım, basçılar dogru yolu buluyor yavas yavas :D
başkanım maaşallah çiçek gibi araban var... Allah kazasız belasız kullanmak nasip eder inşallah.....şahsi fikrim R32 body bu aracı uçurur :D ...En kısa zamanda Ankarayada beklerim Erhan Abiyede çok selamlar...
Maşallah kazasız belasız