30R filanmı taktın pampa :D
Printable View
Doğru tercih :)
Bizim araba k03-s, sürücü 30R kankacım :D
kanka k03-s in miline vazelin süryolarmış avrupada birazda depoya cezerye koyunca daha iyi gidiyormuş muadillerine göre.Doğrumu ?
k03-s'e vazelin, depoya da naftalin atıyorsun. tuvalet kokulu makina içi oluyor.
hem de hijyenk.
eski CA-TR ciler tırbocuymuşda haberimiz yokmuş :D
Gözün aydın Alper , bence de temiz yeni bir topic Project Cars bölümüne yakışır hani :)
Oncelikle insallah iyi olur bugun kadar verdigin emegin karsiligini alirsin kardesim.
Oem pompa konusuna gelirsek 220.000 km deki oem pompa haliyle yetersiz geliyor bence sifir oem pompa taksan dahi senin sorunun cozulecekti basindan beri dusundugum sey aracin pompa basinci dusuyor cunku bir bastigimizda afr 11.5 digerinde 13 insanin aklina baska bir sey gelmiyordu neyse uzatmayayim:)
Son haliyle 1.5 bara kadar basinc acabilmen guzel bir sey olsa gerek buna bir katkimiz olduysa ne mutlu kazasiz belasiz...
Not Winols ile fazla hasir nesir olma bu bunye bir mapper i daha kaldirmaz soyleyim bastan:):)
hahah eyw abi, öyle yada böyle çözdük çok şükür, fine tuning ide bitirdikmi emire 5 boy dimi emir :D
Yapamayanlar,yolda bırakanlar, başladığı işi bitirmeyenler, başından savmaya çalışanlar utansın ne diyeyim ;)
WOT afr 12.5 , 5300 den sonra fakirleşiyor ve 7000rpm civarında 13.1-13.3 civarına gidiyordu.
En sevdiğimiz yöntem 3 boy asgarisiz :D
Teşekkürler :)
Aramızda kalsın dicemde artık çok geç sanırım conem :D
Boş bir zamanda temiz derli toplu bişi açayım hakikkatten yauu
o zaman fine tune yapilmadan bir deneyelimki cok rezil olmiyim pampa :) gerci bende bahane cok :P
5 az 10 boy olsun bizim olsun :D
masallah alper fena ugrasıyosun imreniyorum sana kazasız belasız :)
ah bide şu utku yu gec sonra bı depo benzin benden sana söz :D ayar oluyorum adama :D
bizim sıkıntı ne o zaman arkadaş :D 5200-5300 devir gibi afr 10 araba kesiliyor. cekip tekrar basınca düzeliyor ve gidiyor. 5700de bi daha aynı olay. 6000den sonra yine sorun yok :D
duty mi acaba ?
daha iyi bilen üstadlar söylesin :D fakat, duty olabilir main lambda req olabilir, engine load olabilir. Loglar belli eder az çok.Ki sizin aracınız me7x.
Bende haftasonu öyleydim.. pompayı değiştirince durum düzelince, basınc geliyo full band 10afr :) şimdi 14, ortasını bulacaz :D