:D bu ii miş hahaha
Printable View
Seviyorum sizleri :D Kader bunlarıda öğretti bana :D
Alper hafta sonuna yetişcekmi ? Birde çeyrek dopo altına dikkat etmeyi unutma. Bakalım sıkıntı olacakmı, gerçi montajımız sorunsuz ve temiz yaptık, umarım herşey dilediğin gibi sonuçlanır. Emir le görüştüğünüzde çeğırmayı unutmayın beni bende istiyorum şöyle üç beş boylusundan :D
maşşallah kusursuz kazasız belasız
Maşallah çok güzel olmuş araç :)
Parçaları ufak ufak toplamak sonra onları yerli yerinde görmek burdan bakınca çok zevkli duruyor:) Hepsini okudum konunun ama içerden son hali ve videolar gelir umarım:) Neyse 1.8T ler yürüsün bizde takip edebilelim:D
eskiden böyle miydi takardik 88rsleri morelleri cok bozulduk cok :D
Maşallah kazasız belasız...
Maşallah emeğinize sağlık , kazasız belasız :)
Çok ani gelişiyor, ekip çok iyi maşallah heran heryerde 7/24 support :D Yağmur çamur heryerde yazıyoz :D
Teşekkür ederim..
Walla uzaktan öyle gözüküyor sanırım :D Herşey çok kolay olmuyor malisef, zaman,para ve emek olmassa olmuyor :o
Aynen moruk, standalone dsp tune etmek daha zevkli ve masrafsızdı :D
:icon_tup:
Amin,cümlemize.
Maşallah pampa dahada güzel olacak ;) Jr la zaten epey bir kulaklarını çınlatıyorum haberin vardır :D
maasallah böyle projeler görmek, okumak cook guzel allah ıstedıgınızden daha fazlasını versın
maaşallah başkan.....valla cenkinde dedigi gibi önceden bufırmış apolloymuş onlardan konuşurduk şimdi konuştuklarımıza bak turboymuş yazılımmış ahahhahha :D :D
Alper, artık harcanan paranın ve emeğin karşılığını alarak binmen dileğiyle kardeş. :icon_tup: Bu arada Raşit kardeşimin de eline sağlık. :bravo: