Teşekkürler,sizin aracınızı sanırım oktaykanda görmüştüm...sık uğrak yerimizdir :D
Printable View
Tuh bi an heveslenmistim :D
nerden buldun da aldın yahu, hem siyah hem tek kapı :)
maşallah kazasız belasız.. tam istediğim spec :)
Öncelikle koskocaman bir Maşallah ile başlıyayım :)
Sürekli söylenirim kendi kendime arabam neden 1.8 Nonturbo diye :D İşin şakası bir yana , beklediğinize değmiş , sizin de emeklerinizle daha da güzelleşmiş bir GTI'a sahipsiniz :) Allah kaza bela nazar her türlü kötü şeyden uzak tutsun :)
Bir öneri , R32 body kiti demişsiniz bilmiyorum direk tampon alıp takmak ya da hazır fiber kalıplardan alıp takmak mı düşünceniz ama o far yıkamalar için orjinal tamponunuzdan vazgeçmeyin derim :)
O farların da hastasıyım bu arada belirteyim :D
Maşallah çok güzel, benimde aklımda ve hayalimde olan bir model MK4. Km'sini merak ettim?
Daha önce 8 araca baktım dedin, sakıncası yoksa 2 tane link gönderebilirmiyim, bilgi sahibiysen çok makbule geçer :)
agacan valla cillop gibi duruyo yaw. oğuzu ayarlayalımda resim çektirelim kara kuzulara
RC ler super olmus :) gule gule kullan
Maşallah ne denirki böyle bir araca.Şanslısın bulduğun için. Passatlarda kullanılan 1.8 turbo 150hp motor u var bu kasada da?
Alper'cim hayırlı olsun, sonunda görmek nasip oldu hayaline kavuştun darısı bizlere artık :)
Projendede sorunsuz bitirmen dileklerimle, Alanyaya bekleriz rusları da oynatırız gerekirse :D
Gerçekten çok güzel maşallah..