Yaklaşık 8 ay önce başlayan swap yapma isteğim son demlerine geldi artık.ilk başlarda e30 2jz yada rb25det düşünüyodum zaten bu yolada bu niyetle girmiştimilk başlarda 2jz bakarken ARP nickli mustafa arkadaşım 2jz satıyodu yaklasık 1 hafta konuştuktan sonra motorun satıldığını söyledi ve altarnetif motor arayışına gectim ancak teslimat süresinin 2 ay oluşu bide görmediğim bişeye para vermek içime hiç yatmıyordu ve ne yapıcam die düşünürken tabi bu arada mustafa içime honda zehirini atıyodu her konuşmamızda
neyse 2jz ve rb25 hesaplanandan daha fazla çıkınca bide bekleme süresi girince araya ne yapıcağımı düşünürken bi akşam abimlerin bize gelmesiyle bu projenin temeli atıldı abimin gel crx k20 yapalım demesiyle aklımdaki herşey değişti ve turbo düşünürken atmosferik yapmaya karar verdim konuşmamızın sabahına motoru almıştım sıra araca gelmişti fakat biraz araştırma sonunda crx k20 koymak baya zaman ve meşakkat istiyodu araç olarak eg kasa yattı aklıma ve araba arayışına girmiştim çok geçmeden 2 gün sonra akşam 11 de ergin kardeşim tech araba düştü bak demesiyle araca baktım ve saatin önemi olmadan aradım ve pazarlığa başlamıştım fakat o akşam kısmet olmadı 2 gün sonra arabayla anlaştık ve yoğun kar yağışı akşamı ankaraya gitmiştim araç sibop yakalamış çalışmıyodu yanlız temizdi ve dinçti allah razı olsun ankarada İSMAİL ÇAM abim kurtarıcıyı ayarlamıştı ve bir gün sonra arabayı bursaya göndermişti yaklaşık 4 ay parca toplama işleminden sonra bu hafta CEM ustaya teslim ettik parcalarımızı bi aksilik çıkmazsa 10 haziran akhisar yarışlarına yetiştircez ALLAhın izniyle
Uploaded with ImageShack.us
VE BURSA
Uploaded with ImageShack.us V
ve parçalar.
yıldıray kankamla temizlik işleri