uyduruktan yaptığım 60lığı denedim gitti yine 8-10 litreçok net değşimi gözledim, sora baktım bikaç psi azaldık yine
punto attırcam cooler borusunun girişine var ama çok ince işe yaramıyor.
uyduruktan yaptığım 60lığı denedim gitti yine 8-10 litreçok net değşimi gözledim, sora baktım bikaç psi azaldık yine
punto attırcam cooler borusunun girişine var ama çok ince işe yaramıyor.
Daha halen bitiremedinmi eksikleri, kafana takılan soru işaretlerini ? Hadi ben olsam neyse işi ağırdan alırım zaman sıkıntım yok. Ama sen çoktan bitirmiş olman lazım
Ben sana referans verim kardeşSen hele bir İstanbula gelde
![]()
http://www.techturkey.com/forum/foto...-cekimler.html
Yeni fotolar burdan akıyor![]()
Uzun aradan sonra bir güncelliyelim..
Basıncımızı çıtırdan biraz daha arttırmaya gidiyoruz.. Biliyorsunuz dbriyaj problemi yüzünden geçtiğimiz ocak ayında 1 bar olarak map i tamamlayabilmiştik..ARdından debriyajı taktık vs..Fakat Ümit istanbul u denk getiremedi..bende Ankaraya gidemedim..Şimdi iyileştirmeye devam edicez kısmetse...
Ümit Doğan'a 2. bir Ecu alıp yolladım.. Birkaç kerede yeni gelen haritanında oturacağını tahmin edioyrum bakalım.
Böylelikle şuan aracıda kullanabiliyorum.
Can sıkıntısına şöyle bişiler yaptımBir ara motorun içindeki basınc ve vakum hortumlarını yenilemeyi düşünüyorum..
20V Turbo yazımız silinmişti..Öncelikle Maskeledik..
Boya öncesi tamamen maskelendi
Boyandı
Boya sonrası, meguiars plastik parlatıcı uygulaması ile birlikte son hali
![]()
40 YILLIK teskocu adam bildiğin gazcı oldu yahu inanamıyorum senin bu hallerine![]()
Yazılımdan kardeşiz biliyorsun.. Üvey kardeş.. Ana farklı, baba aynı
Ayar olsun da deneyelim bi, devamlı ayar yok ayar yok ağlıyorsun![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)