maşallah çok eğlendircek gibi sizi :D
bi sorum olcak 2 litre mazda 626 motoru(93 sonrası enjeksiyonlu olanlardan) neden tercih etmediniz?
onların turbo versiyonlarıda var sanırım, ilerde turbolamak gibi planda kolaylık olurdu
Printable View
maşallah çok eğlendircek gibi sizi :D
bi sorum olcak 2 litre mazda 626 motoru(93 sonrası enjeksiyonlu olanlardan) neden tercih etmediniz?
onların turbo versiyonlarıda var sanırım, ilerde turbolamak gibi planda kolaylık olurdu
maşallah,allah sorunsuz kullanmayı nasip etsin.
kaput altındada epey yer varmıs :)
Walla bittim. :) araç tam küp şeker zaten
tehlike arz etcek hale gelmiş.iyi günlerde kullanman dileğiyle :D
masallah güzel görünüyor
maşallah kolay gelsin :)
Teşekkürler. Araç bizim kardeşimle benim yani :) Project cara da ekledim ama onaylanmadı sanırım. Bu motorun direk turbolusu var zaten bpt diye geçiyor. Sonradan turbolanabilir ancak şanzumandan şimdi bile korkuyorum. Orjinalde 72hp 100nm tork vardı 0-100 11sn fabrika verisi vardı şimdi 138hp 171nm tork oldu. Bakalım hızlanması nasıl olacak. Ms egzost edis ve filtre ile 150hp civarı alıcaz gibi. Arabanın ruhsatında 770kg yazıyor. Ben orjinal motorla 790kg tarttırmıştım. Şimdi de en fazla 820 olmuştur. 1.3 motoru üstündeyken ms edis egzost filtre ile 88hp 127nm tork almıştık. Bakalım şimdi nasıl olacak. İşallah yarın yürüteceğiz.
Harbi şaka makinası olmuş.En sonda app plaka ve sac jantları mat siyaha boyama ile sonuç mükemmel :)
maşallah
sıkıntısız yurur ınş.beklentılerınızı karsılar
ahaha duyunca yerlere yattım ömer maşallah en yerindeki swaplardan biri olmuş çok can yakacağa benziyo en iyisi ben bi bahane bulup yanınıza uğrayım görüyüm nasıl olmuş maşallah kardeşim çok keyifli oalcağına eminim
maşallah,allah kazasız belalasız kullanmayı nasip etsin
Mazdacı olarak böyle modifikasyolar görmekten çok mutlu oluyorum:)
İstediğiniz gibi olur herşey inşallah..
yorumlar için teşekkürler :) en kısa zamanda videolar gelicek :)
MAsallah Allah kaza bela vermesin çok zEvkli birsey olacağına eminim sıkıntı felan yaratmazsada ne ala kazasız belasiz
Çok güzel yaa ben yürüşünü kimlere nasıl şakalar yapacağını görmek istiyorum :)
takip ettigim çalişmalardan biri.
allah kolaylik versin.
araca da maşallah=)
323 motoruda fena araçta fena allah tabanini düz bastirsin
Erkut abi teşekkürler senin civice bir gün binelim çok merak ettim :)
Teşekkür ederim mesaj yazan herkeze bugün bitirik aracı denedik sağolsun Tolga ayar yaptı gayet güzel oldu. Bitmiş resimleri yarın ekleyeceğim. 1 de gaza dokunulmuyor bile :) Gün sonuna doğru devirdaim sızdırmaya başladı eve geçerken iyice sızdırdı şakır şakır :) Yarın onu halledecez bakalım sorun neymiş. Bayağı iyi yürüyor şu anda. 7 sn civarı 0-100 çıkartır.
Az önce bmw e46 330i ile denedik kamera aracı mazda2 1.5 0-100 10.4 sn ona göre değerlendirin. Mazda2 deki sesi duyulan uyarı 130 km uyarısı. Aracın nasıl gittiği hakkında yorum yapılabilir. Benim debraj stok vites atarken kaçırıyor birde egzost 1.3 un egzostu orjinalı 51lık benım egzost 35lık. Kesici 7200 de 7500 e kadar rahat cıkar. Ve sonuc 3un sonunda 140dan sonra arayı açmaya başlıyor ***** hacim var 3.0 motor Sonuç böyle 330 0-100 6.6sn 140 a kadar aynı gidiyoz arkadan itiş sarmadan kalkıyor ben baya sarıyorum hehe Video geliyor
Kusura bakmayın video kalitesiz çeken kardeşim 330 da arkadaşımın. Eksikleri halledip kaliteli bir video çekcem ama önce stok ufacık debrajdan kurtulmam lazım 180mm :D debrajın çapı.
http://tinypic.com/r/66khmw/7
Tam Germany Stayla olabilecek bi araç kazasız belasız kullan kardeşş