s16 ların bildiğim tek farkı şifreli olmaları 97 haricinde hangi 106 saxoda bu sistem mevcut ?
Printable View
maşallah reşad çok temiz araban türkiye de ilk 5 şe girer temizlikte ALLAH kaza bela wermesin tekrar hayırlı olsun :icon_tup:
maşallah eski arabama :) Bursa dan antalya ya ben getirmiştim bursa da tuning mazasında Speedline jantları ile vitrin aracı olarak kullanıyordu 3 günde bir cilası eksik olmuyordu çok severek almıştım hatasız diyebilirim 62 gün binmek nasip oldu :) arkadaşıma sattım Tekrardan Maşallah çok ii bakıyorsunuz.. ve sonra VTS serüveni başladı :)
Renk cok hoşuma gitti sade ve şık Maşallah. kazasız belasız sürüşler..
yanlız hala aynı araba sadece film çekilmiş herhalde:)
maşallah basıklığı gayet yerinde fazla indirme böyle daha güzel.Onurda hergün koklardı bunu:hahaha:
maşallah kazasız belasız.güzel araç
Mutant'a çevirmeden mod'layanları hep takdir etmişimdir.
Çok güzel Maşallah.
Maşallah.. Nazar değmesin..
Kasko da , ruhsatta vs vs S16 yazmasi o 106'yi S16 yapmaz .. 106 S16 97 senesinin ilk 6 ayi icerisinde piyasaya surulen 106'lardir .. 2. yari yildan sonra cikanlar GTI olarak & sunrooflu olarak piyasaya surulmustur.98 - 99 model 106 S16 falan oyle bi ruya yok ..
Kimileride enteresan olarak 106 GTI S16 yaziyor onlar zaten ayri bir komedi konusu ..
Gunumuz de ruhsatlara ne gibi farkli seyler yazilabildigini biliyorken , S16 yazisi ile o araba S16 gecmez , zamaninda Peugeot kendi aciklama yapmis zaten S16 ve GTI olayini aciklamis sebebini bildirmis , hangi modeller de ne opsiyon vardi nasil cikti dige soylemis ..