hayırlı olsun sıkıntısız binmen dileğiyle....
Printable View
hayırlı olsun sıkıntısız binmen dileğiyle....
yasın abı ataşehırde olursa bende gelmek ıstıyorum.
Atasehir diyoruz ozaman
yasin sağ koltukta bir tur attıracaksan bende gelirim 12 gibi :D
ulu da kumburgaz dio. alp abiden ses yok. vb ve 406 danda ses yok. tlfn sarj bitti dolsun hepsini teker teker ariycam ve son duumu yazarım. saat kaçda nerde diye.
audı tts bs vtc bv clio zy ncm dj brh:) ..... dahada gelmek isteyen arkadaslar konuyu takip edipte akşam 11.30 da açık adres vereyım atasehir mc de olsunlar:)
Arkadaslar ortak karar avrupa tarafinda karar kildik herkezin bilgisi olsun 11 de merter mc de gorusmek uzere
bende colt CZT ile gelicem bilginize...
mini bi bulusma olacak gibi fotoları beklioruzz artık :)
hayırlı olsun fatih abim ve penguen alpinin :) eline saglık ii iş cıkarmışlar
yasinn hayırlı olsunnnnn sc yakında turbolu gunler dilerim sanaa :)
bs fn2 bv mugen typer frkm 406:) ssr kpro beyaz gns sc vtc typer zy typer cml 74 typer bt yekta cuper colt czt clio rs audi tts ewo 10 kuk cupra ahmet abi beyaz cupra jap typer özgün ve arkadasları passat . 2 tane jjep:) cooper cem dbs yiğit ve ahmet.
ve aklıma gelmeyen bi kaç araba daha. gelen bütün arkadaslara tesekkür ediyorum.çok güzel bir buluşma oldu herkez çok zevk aldı sınırım:)
gişeler çıkışı audi tts clio ve vtc yani ben polislerle fena kötü olduk. kötü bitti bizim için ama hayırlısı diyelim...
geçmiş olsn varmı çok bişey?
dün 18.30 civarı bahclievlerden çıkıyordun denk geldik ses yine iyidi :D
bu akşam olmayacakmıydı yahu ?
yasin abi sorma yaa dün gece seninle durabilsem durcam adam illa beni takip et dio ilk başta ceza kesip bırakcam dedi dier sazan polis atladı yok bağla filan film koltuk egsoz hepsinden yedik cezayı cebimde bi lira para yoktu otoparkçıyla sabahlıodm resmen ya :D:D taxi paramı bile o verdi :D:D bu gün halletcem hepsini :D sağlık olsun abi napalım :D şimdi orj çevirmek koyuyo :D
Maşşallah yasin cok güzel olmuş araban guzel gidiyor baktım gecen yok barı sana gecılıyım deıdm ıyı fark oldu :D
Bu akşamda olucak olucak bişeyler ama bu sefer karşı yakada :)
alican sorma ya çok güzel bir gecenin ardından biz ikimzin talihsizliği çok kötü oldu. benide mahkemeye sevkettiler herkesi gecdim die ve supershargerdan dolayı:) şaka bi yana bugün 12.30 da mahkemeyye sevk edildim. ceza puanım 115:) ehliyet yok. yapcak bişiyde yok. dün gece o kadar araba yolda polis km lerce öteden seslerinizi duyduk diyo. bizde arkada tın tın benzn gitmesin die fakir spec takıldık. herkz vın vın gecdi tabi en son biz kalınca bari sizleri alayım dedi polis. ne diyelim diycek bişiy yok. ama gece gercekten cok iyiydi.
napalm abi kötü geçti yaa resmen otoparkçıda sabahlıcaktım :D:D şunları hallediyimde alıyım aracı orj döncez şimdi :D
hayırdır ya mahmutbeyde çevirmemi yaptılar...
diyorum ogs roll'de ilk kanun en soldan kaptır git ah be kardeşim ya...
yaa yiğit sorma yaa ogsden keşke fırlasaydım genelde orda durdurmadıkları için önceden bilemedim ogs almak şart walla şimdi gidip orj çvircem içime oturuo :D hafta içi tekrar egsozu takmak farz:D
aynen kaçamadıkki bi ara baktım yasin abi basıp kaçıcakmı die o zmn bişi yapıp bende fıyardım ama olmadı :D gece 4.30 a kdr otoparkta oturdum muhabbet ettik otoparkçıyla para yoktu üzerimde :D:D taxi parasını o verdi :D:D bomba geceydi yaa hala uykusuzum :D şimdi gidip filmleri sökücem egsoz takıcam koltukları takıcam bi ton iş :D
ahaha benim sadece arka iki camda film var ama yine yazdı cezayı elle sökim dedim iki dk kabul etmedi :D
o polis inanmış oğlum :D:D
benim ticari vardı arka camları filmli sökeyim hemen dedim olmaz ceza kesmem gerekiyor dedim sökeyim bir daha bak olmaz dedi ....
alayının köküke kibrit suyu tökmek gerek valla...
bazı abiler çıkıyor bazen ama istisnalar kaideyi bozmuyor malesef :P
Çok geçmiş olsun.video yokmu Yasin.sonuçlar nedir?