bende duster a film yaptırcaktım bugün :P :D
ewet dün perşembe sakin gün filandı ama tırları çok raahtsız ettik onlardan biri ihbarı çakmış olabilir....
Printable View
ahaha benim sadece arka iki camda film var ama yine yazdı cezayı elle sökim dedim iki dk kabul etmedi :D
o polis inanmış oğlum :D:D
benim ticari vardı arka camları filmli sökeyim hemen dedim olmaz ceza kesmem gerekiyor dedim sökeyim bir daha bak olmaz dedi ....
alayının köküke kibrit suyu tökmek gerek valla...
bazı abiler çıkıyor bazen ama istisnalar kaideyi bozmuyor malesef :P
Çok geçmiş olsun.video yokmu Yasin.sonuçlar nedir?
cok gecmis olsun beyler inanın cok uzuldum bende CZT ile herhangi bir cevirme durumuna karsın avcılardan cıktım ki genelliklede hep avcılardan cıkıyorum gozunuzu seveyim su mahmutbeyden cıkmayın kimin basına ne geldiyse orda geldi avcılardan cıkın e-5 den devam edin abi yazık gunah masraf ugras :(
aslında yer zaman olaylarıda bu işin tuzu bi beri oldu sanırım açık açık yazdınız :) bu taraftayız diye ve rolling kovalayan adamın ogs si olması şart :)
geçmiş olsn tekrardan
yeme beni yiğit:D turbosu olan her araç roll yaparsa basınç açmadan denemezmiş, haddi be:eek: ben başka bişeyden bahsediyorum ama? senin aracın basınç açınca 220 hp. veriyorsa o araç 220 hp. dir. stock değildir, haksızmıyım?? ben zaten dün akşam araç sahibi arkadaşa şakayla karışık takıldım bu tip konuları ciddiye almam, sadece yanıltabilir yani bakıyorsun 150hp araç geliyor sana kafa cıkartıyorr, bianda afallıyorsun yani:soru:
typerda motor ıcı orjınal arabaya supercharger sıkıntı olmazmı.gercı honda bu kazulet olsa gene gıdıyor masallah
hayırlı olsun guzel gunlerde gazla
hayırlı olsun maşallah.
gule gule kullan yasın en son u dakı sc mı bu vıdeoları beklıyoruz kayserıden tekrardan hayırlı olsun
arabasında Bonalume Power Upgrade kit var ve bu kitin turkiyede sadece 3 aracda var baskada bisey yok egzosu bile orjinal, egzosunu yapsa cok daha fena gidicek emin olabilirsin
su an 1.3 peak 0.9 cont yuruyor... daha 5-7 boy arası cok rahat gideri oldugunu dusunuyorum...
yaklasık 200 210 hp civarı 300+nm tork
o size saka olsun diye oyle soylemis ztn bunu ordaki kimsenin yemeyeceğini kendiside gayet iyi biliyor:)
editlenmistir...