çok şık maşallah.
Printable View
çok şık maşallah.
Güzel yorumlarınız için teşekkürler.
Bir kaç tane eski fotosunu buldum. Şu an ön bölüm komple boyanıyor. Çıktıktan sonra yeni fotoları da ekleyeceğim inşallah. İyi seyiler ;)
http://img411.imageshack.us/img411/4567/dsc00306de.jpg
http://img441.imageshack.us/img441/6520/dsc00307u.jpg
http://img406.imageshack.us/img406/3686/dsc00309h.jpg
allah kaza bela vermesin cok güzel titiz oldugunuz içindende motordanda belli oluyor maaşallah zamanında aynı renk yeşil polo kullanıyordum satana kadar canım cıkmıştı :)
Gerçekten çok temiz bakılmış,tebrikler.
Modası geçmiyen tek tasarım orjinal hali.
bozkurt abi gerçekten harika temizlikte aracın var , allah kaza bela vermesin , maşallah .
Sağolun arkadaşlar. Çok daha iyileri sizlerin olur inşallah.
Sağol Efecim. Görüşemiyoruz hiç, sen ne yaptın?
Bizim çocuklar (Tevfik, Nuri, Ahmet) Kayseri'de buluşup gazlıyorlar :D Hatta geçen Okan da gitti yanlarına. Seni de görmek isteriz ;)
Güzel araba maşallah
Maşallah allah kaza bela vermesin tertemiz ilk günki gibi dimdik duruyor. ama en nefret ettiğim araç rengi :)
Maşallah cok temiz yeşilide ayri bi güzel kazasiz belasiz
maşallah :)
Ya merakımdan soruyorum; bu araçta anladığım,takip ettiğim kadarıyla B16A2 motor var. Yani şu bizim kapış kapış giden VTEC'lerin motorlarıyla aynı motor kodu. Peki motor tamamıyla aynı mı EK VTEC'lerle? İki araçda stock halde iken hangisi daha yüksek performans sergiliyor?
Kurbağa Kermit yeşili :)
kazasız belasız sürüşler
ARAÇIN içi çok güzel maşallah ;)
Kurbağa ismini ben koymuştum. :D