Çok geçmiş oLsun...iyi ki kasko da varmış...Allah daha iylerini nasip etsin...
Printable View
Çok geçmiş oLsun...iyi ki kasko da varmış...Allah daha iylerini nasip etsin...
abi cok cok gecmıs olsun cana gelmesın
Geçmiş olsun Allah daha beterinden korusun
ahhhhhhhhhh :( :( :( abim benim hiç yüzün gülmedi yaaa sende bişey olmaması ve BF de kasko olması sevindirici çok çok geçmiş olsun nazar abim nazar söyliyim ben sana biz ne kadar arabamıza iyi bakalım nazar değdiriyolar ben arabaya komple pasta cila attırmıştım ayyy ne güzel dedi mahalledekiler ertesi gün ramide çamurluğa girmişler :( böyle abi işte biri güzel olmuş demesin yani :(
geçmiş olsun
Cok gecmis olsun.. Sende bişey yoksa cok önemseme dicem; ama önemsemeden duramaz insan da..
geçmiş olsun
özgür çok geçmiş olsun üzücü bir olay kaza nasıl olduki !
Geçmiş olsun
satılık konunda arkadan çekilmiş kaza resmini gördüm mesajla geçmiş olsun dedim
ama önden çekilmiş resmini gördüm de çok ciddi bi kaza atlatmışsınız çok geçmiş olsun
kaskosu varsa çok kafana takma :) ciddi bi kazada sizlere hiçbişey olmaması daha önemli ;)
nasıl oldu olay
geçmiş olsun
Büyük geçmiş olsun :(
çok geçmiş olsun umarım sürücü ve yolcular iyidir cana bişey olamzın gerisi mühim değil.
özgür çok geçmiş olsun sana bişe olmamış gerısı onmlı deıl mala gelsın ...
Özgür Abi Çok Geçmiş Olsun Yeni Gördüm Konuyu...Arıyacaktım Geç Oldu Diye Aramadım...
Bi Nebze Okudugum Yorumlardan jv iken olan problemleri senide rahat bırakmamış...boşver abi benimkide dünya para yedi s... gitti en sonunda kaskonda varmıs alırsın 17 18 birşeyler...bu arada jv iken çok gördüğüm bir araçtı hep düşünürdüm içimden ne anası aglatılmıs araba dıye...bayagı ugrastın topladın ama kısmetsızlık bır arabanın kaderınde varsa cıkmıyor..jv ıkende motor kırmıstı conta yanıktı vs umutta para harcadı bu arabaya ama lanetlık ıste...aynı benım beyaz gıbı toplamda 27 28 e geldı bana aldık 18ı oturduk asagı...bazen defolup gıtmelerı daha ıyı oluyor
Çok Büyük Geçmiş Olsun Abi Kemerleriniz Takılı Olmayaydı Buyuk Sıkıntı Çıkabilirdi...Yenge'de Sende Sapasağlamsan Sıkıntı Yok Tekrardan Geçmiş Olsun Abicim
bu arada sahibinden.com'da 2 aya kadar görürüz bu arabayı kazasız dıye!!
çok geçmiş olsun.. umarım sende birşey yoktur
geçmiş olsun sende bişey olmaması sevindirici
cok gecmiş olsun :(
özgür geçmiş olsun kardeşim allah seninde eşininde canını bağışlamış gerisi boş verilmiş sadakanız varmış allah beterinden korusun giden bi araba olsun teneke parçasıdır sonuçta...