çok geçmiş olsun umarım sürücü ve yolcular iyidir cana bişey olamzın gerisi mühim değil.
Printable View
çok geçmiş olsun umarım sürücü ve yolcular iyidir cana bişey olamzın gerisi mühim değil.
özgür çok geçmiş olsun sana bişe olmamış gerısı onmlı deıl mala gelsın ...
Özgür Abi Çok Geçmiş Olsun Yeni Gördüm Konuyu...Arıyacaktım Geç Oldu Diye Aramadım...
Bi Nebze Okudugum Yorumlardan jv iken olan problemleri senide rahat bırakmamış...boşver abi benimkide dünya para yedi s... gitti en sonunda kaskonda varmıs alırsın 17 18 birşeyler...bu arada jv iken çok gördüğüm bir araçtı hep düşünürdüm içimden ne anası aglatılmıs araba dıye...bayagı ugrastın topladın ama kısmetsızlık bır arabanın kaderınde varsa cıkmıyor..jv ıkende motor kırmıstı conta yanıktı vs umutta para harcadı bu arabaya ama lanetlık ıste...aynı benım beyaz gıbı toplamda 27 28 e geldı bana aldık 18ı oturduk asagı...bazen defolup gıtmelerı daha ıyı oluyor
Çok Büyük Geçmiş Olsun Abi Kemerleriniz Takılı Olmayaydı Buyuk Sıkıntı Çıkabilirdi...Yenge'de Sende Sapasağlamsan Sıkıntı Yok Tekrardan Geçmiş Olsun Abicim
bu arada sahibinden.com'da 2 aya kadar görürüz bu arabayı kazasız dıye!!
çok geçmiş olsun.. umarım sende birşey yoktur
geçmiş olsun sende bişey olmaması sevindirici
cok gecmiş olsun :(
özgür geçmiş olsun kardeşim allah seninde eşininde canını bağışlamış gerisi boş verilmiş sadakanız varmış allah beterinden korusun giden bi araba olsun teneke parçasıdır sonuçta...
Çok geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun abi Allah beterinden saklasın..
kardeşim geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın.
Kaskon vs varmı bilmiyorum ama olurda kendin toplatmak durumunda kalırsan elimde sağ sol iki tane ön çamurluk var onlara para verme boşuna.
çok geçmiş olsun ALLAH beterinden saklasın...
geçmiş olsun abi
Allah korumuş
geçmiş olsun kardeşim
Çok geçmiş olsun cok üzücü bir durum ama sende bisey olmaması tek güzel yanı cok sükür..
Özgür Abi Çok Geçmiş Olsun.
Cana Gelmemesi Çok Sevindirici.
Allah Beterinden Saklasın.
geçmiş olsun üzücü bir durum allaha şükürler olsun size birşey olmamış.. cana geleceğine mala gelsın..
cok gecmis olsun sizde bisey olmaması ve aracın kaskolu olması sevindirici daha iyilerini alırsınız insallah kafanıza takmayın...
kanka eksper gelip arabayı almadan şu vti jant kapağını sökte bana yolla :)
Büyük geçmiş olsun abi.
Off:( büyük geçmiş olsun. Sizde birşey olmaması sevindirici.
Tekrarının yaşanmaması dileklerimle.
çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun ALLAH daha büyüklerinden sakınsın ,araca gelince çok büyük bir sıkıntı oldugunu düşünmüyorum kasko pert eder ona birşey diyemem ama netde satılanlardan daha iyi toplanır, önde mıcır arabası gidiyordu ondan taş fırladı onun için boyattık ön tarafını denir 18 19e satılır :)
Kimseye taş atmıyorum içimden geldi yazıyorum .
Tekrar geçmiş olsun .
allah beterinden saklasın çok geçmiş olsun :S
gecmis olsunn Allah korumus.
arabanın kaskosu ve sana birşey olmaması sevindirici.çok çok geçmiş olsun aman daha dikkat allah korusun :(
büyük geçmiş olsun allahtan sizde bişey yok gerisi boş zaten allah korumuş
Çok geçmiş olsun Özgür yeni gördük daha
berkan & onurk.
geçmiş olsun abi eşinizde ve sizin sağlığınızda bir sorun problem yoksa mal önemli değil...
mal yerine gelir de sağlığın yerinde olması cok önemli cok cok geçmiş olsun...
her şerden bir hayır doğarmış derler..hayırlısı olsun demek gerek
tekrar cok geçmiş olsun..
gecmiş olsun yav :(
geçmiş olsunn
abi gecmis olsun allah korumus...
abim çok büyük geçmiş olsun allah korumuş sende bişey yok allahtan...
dostum gecmıs olsunn umarım sende bır sey yoktur uzuldum sahsen
özgürcüm dün telefonda görüştük ama sırf senin için girdim nete epeyden beri uğramıyordum...tekrar geçmiş olsun kardeşim...daha iyilerini alırsın inşaallah...
geçmiş olsun araba haşat olmuş içinden yara almadan çıktıysanız verilmiş sadakanız varmış cana gelmesin sağlıktan etmesin geri kalanı alınırdı yapılırda tekrar geçmiş olsun
cok gecmıs olsun :(
geçmiş olsun..
Cok buyuk gecmis olsun allah korumus, kaskoda varsa hic uzulmeye gerek yok
Abiiiii Çok Büyük Geçmiş olsun......yeni gördüm şok oldum.....Dün deil Eveli günde Benim Basımdan geçiodu ucuz atlattım ben.......
geçmiş olsun.ALLAH daha iyilerini nasip eder inşALLAH