stoplarda güzel olmuş :P
maşallah çok şık ve güzel Allah kaza bela vermesin kardeşim
stoplarda güzel olmuş :P
maşallah çok şık ve güzel Allah kaza bela vermesin kardeşim
jant yay spoiler +turbo bu iş tamamdır. birde plakalıktaki alev iptali ;)
kalkalımmı birader :))
maşallah abicim Allah nazarlardan saklasın ama yengeye yere yakın araç kullanmayı öğretmek lazım acilen abi benim gözüme tek eksik gözüken o.Tekrar maşallah
once evi satalim sonraisnda zaten arabayida satariz. kismet yaa bende istiyorum aslinda yay ve spoiler. kerem baskan duy sesimizi artik. spoiler ve su arka tamponu hallediver sana zahmet. geldik gidiyoruz bak bu dunyadan.
Ralliart stopları da fena durmuyor yeni gelen Evoların kasasında :)
maşallah abi,
sağ kedi gözü yamuk dermişim:)
plakalık değişse ve araca ufaktan yay ile evo jant kanat takılırsa süper durur birde cam üstü rüzgarlıklar gözüme takıldı onun dışında araç çok güzel maşallah kazasız belasız günlerde kullanın
o plakalık ne ya :D o hariç güzel maşallah
yavaaasss....
uzun plaka altlığını servisten 75 liraya almıştı arkadaş bide biz panjuru kaplatma yaptırdık bi araştırın isterseniz bulursunuz bu işi ii yapan birini
gürol maşallah güzel olmuş double taktınmı iç mekanıda bi çekeydin ya
plakalığıda il gördüğüm yerde kırıcam haberin ola allaamın apaçisi :hahaha:
kare plaka altligini kanadadan aldim bende. 50 kusur dolara. panjur kaplatma isine baktim. parasi verdim ciktim yirmi dakika sonra her yeri kavladi bir dunyada para verdik soktum attim. kromaj oldugundan boyada tutmuyor sokup zimparalayip matlastiripda isime gelmiyor artik yaslandim sanirim :D
double takamadim daha. sifiri 500 lira olan teybe ikinci elde 550 isteyenlerden bunaldim. parada baglamak istemedim dunya kadar cok ahim sahim bisii takamamda. cerceveyi aldik ama ici bos hala :D
apacilik hosuma gidiyor acikcasi boyle apaci olmakdan gurur duyuyorum :) dedim ya manen degeri cok.
Valla bence güzel olmuş :)
Biraz alçalsa :D
Fotoğraflarda çok güzel
Şu kapı deliğinden çekilmiş gibi olan fotoyu nasıl çektiniz?