bi kaç gune detaylı vıdeo cekıcez suanda oylesıne bı kaç kadran denemesı cektık vıdeolar kısmında mevcut :)
Printable View
Söktün mü silencırı sonunda bilader :D maşallah makina güzel , bunda vsa var mıydı?
aynen sağolun varolun hepiniz hemen koştunuz yardım ettınız valla ne dıyım Allah Razı Olsun :). Ben heycandan vidayı ters cevırıyormusum :D benım pesımden gelen herkes ters cevırdı en son kırmızı vtec ci abimiz geldi olaya et attı ters cevırıyonuz dedı ve ben yerın dıbıne gırdım :D sağolsun soktuk hemen :D. Adını bende tam hatırlayamadım kusura bakma valla :o.
Birinin kargaburunu bende kalmıs onu ılk bulusmada sorucam bakalım kımın acaba boyle bı huzursuz oldum :(
Eyw. bro sağolasın :)
Çok şık keyifli sürüşler :)
Nacizane tavsiyem ön plaka kenarlarını silmen yönünde olur.Tabandaki plastik siyah olunca;kenarlar da siyah olunca boğulmuş gibi sanki.Bence bir dene.Olmadı beğenmezsen kenarları yine siyah yaparsın.Benim kareler öyle;aldığım gibi silmiştim kenarlarını..
Gerçi şu anda Ant.ta polis olayları nasıl bilmiyorum ama dikkat çektiğin doğrudur.Dediğin gibi plaka o yönden kurtarıyor;ama dene derim yine de..:D
araba müthiş sanki K.Atatürk yazısı farın üstünde kötü durmuş :)
maşalah.sesi kulak tırmalıo :D
maşallah kazasız belasız ......
jantlar satılıkmı kardes :D
jantlar arabaya kucuk kalmıs bence 18 falan deneyin... onun dısında hersey cok guzel ;)