maşallah umut ;)
Printable View
maşallah umut ;)
tşkler aynen öle gibi ya sabah erken saatlerde pembeye dönük öğlene kırmızı veya yavru azı denilen renk akşamları hatta geceleri mat turuncuya yakın bile oluyor rengi
bu arada şuan ki specleri söle kilo 850kg
cp 11.5 cr piston
itr yağ su pompası
acl race yataklar
oem sübab
buddyclub conta
supertech yay şapka
eksantrik buddyclub
arp saplamalar
komple 60 lık boru
hytech headers
skunk2 emme
simota filtre bigtube
neptune beyin
850kg ye nasıl indi bu arada cidden merak ettim???
orjinal 4 koltuk sökük,2 tane sparco koltuk we stepnesiz 1060kg çıkıo kantarda,bunun üzerine 210 kg daha nasıl düşürdünüz?
çok güzell maşallah allah kaza bela vermesinn
masallah Umut Allah utandirmasin:icon_tup:
Klima bende de sökülü, buna ek olarak dediğim gibi orjinal 4 koltuk yerine 2 tane saprco koltuk war stepne lewye ws. zımbırtılar yok, ön koltuktan sonrasını komple söktük 15kg ya hafifledi ya hafiflemedi...
abs airbag we göğüs ile 200kg hafifliyorsa ne mutlu vtec sahiplerine, peki kantarda mı tarttınız yoksa tahmini kilo mu bu?
kantarda tartıldı altından bi gösteriş aramaya gerek yok ama sanırım fiber kapıyla kaputu eklemeyi unuttum bnm hatam kusruma bakma
fiber kapılar we fiber kaputsuz çok zor geldi ama fiber yardımı ile mantıklı tabi :)
wideosu war mı aracın bu hali ile meraklandım bak şimdi,ben 900kg ciwarına insem uçarım sanıyordum hep,850kg olsa nasıl olur görmek isterim :)
çok deli olacak çokkk ;)
kanka projeye kalkışıyorsan en temizini en güzelini alıcan kıyıcan paraya içinede sinecek ;)
montaj ne zaman baslıyor? parça temini ne durumda?
kirvecim çoğu şey tamam işte şimdi 100 başlık bi inek çiftliği kurmaya başladım çok ilgilenemiorum heyvanlardan bu hayvana vakit kalmı :D ama egsantrik,enjektör,msd ateşleme,baskı balata eksik bu önümüzdeki haftayı atlatim onlarıda tamamlarım sonra müsait olduğumu düşündüğüm bi zaman başlicaz çok eksik yok yani ve bazı karmaşalar var biliosun parçaları çok kurcalayıp buldum conta bile 3 yaprak olan tarz vsde eksantrikte çok kafam karışık itr mi stage2 mi bilmiorum
Maşallah ALLAH gönlünüze göre versin